C-tytöt iskivät takaisin A-pooliin

3.2.2013

Hotku Dojosta sai vähän virikkeitä
Hotku Dojosta sai vähän virikkeitä
Charlien enkelit ?
Charlien enkelit ?

C-tytöt -99-98 -joukkue jatkoi SM-sarjataivaltaan eilen Kuusamossa. Pitkälle reissulle lähdimme matkaan jo perjantaiaamuna ja matka katkaistiin shoppailuvisiitillä Zeppeliniin. 
Mukaan lähtikin monta pussillista toinen toistaan häikäisempiä vetimiä ja olipa Neean ostamissa housuissa yksi ylimääräinen reikäkin. 

Kuusamo kutsui meitä klo 20 maissa ja oli aika tutustua Sokos Hotelli Kuusamon tarjontaan. Hotku Dojo -salista saimmekin mainion kuvauspaikan, josta pari Bollywood -tason kuvaa on liitteissäkin nähtävillä.
Kuvaussession jälkeen grillailimme takkatulen äärellä makkaraa ja vaahtokarkkeja ja rupattelimme mukavia...
Yö hotellissa sujui hyvin. Vuosien takaisten tissi- ja tuttivieroitusten jälkeen vuorossa oli kännykkävieroitus. Puhelimet pistettiin pakettiin ja paketti valmentajien huoneeseen. Kaikki selviytyivät vieroituksesta kiitettävästi.

Peliaamu aloitettiin neulamuikuilla ja muilla paikallisilla herkuilla ja sitten viriteltiin jäsenet paikoilleen kinesio-teipeillä. 
Päivän pari ekaa peliä sujuivat vallan mainiosti. Vahvalla peruspelaamisella ja suht pienillä virhemäärillä Kuusamo kaatui erin 25-20, 25-15 ja Laihia 25-15, 25-19. A-pooliin nousun varmistuttua paras latinki olikin sitten jo poissa ja Tornio kuittasi voiton erin 25-19, 25-19. Tässä pelissä virheitä tulikin sitten reippaammin, joskin Torniokin pelasi hienoa hyökkäyspeliä niin verkolta kuin 3 metrinkin takaa.
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ainoana miinuksena pitkältä reissulta Sussun nilkan pyörähdys, mutta eiköhän tuokin vamma taas aikanaan parane. 

Pitkä kotimatka sujui leppoisasti lumisateessa jäisillä pohjoisen teillä. Laulu raikasi, mutta tuolit eivät ikävä kyllä kääntyneet (Voice of Finland). 
Kiitos matkan tukijoille !
Parin viikon päästä jatketaan Kempeleellä A-poolissa prikulleen samoilla porukoilla kuin sarja aloitettiinkin.

mh