Jymyläisistä ei tullut TV2:n Lentismestaria

5.2.2013

Tytöt osaa poseerata, pojat ei ;)
Tytöt osaa poseerata, pojat ei ;)

 Lentismestari 2013 kisan viimeinenkin kilpailupäivä on kisailtu. Tällä kertaa ampaisimme matkaan Killen bussilla ja matkalla saimme nauttia paikallisen lihanjalostustehtaamme tuotteita. Matkaamme tuki vahvasti LähiTapiola, joka toimi koko kilpailunkin pääsponsorina. 
Kiitokset tämänkin foorumin kautta tuolle mainiolle vakuutusyhtiölle !

 Välierälohkossamme vastaamme asettuivat Jyväskylän ja Kempele/Oulun joukkueet. Meidän pelaajien roolit olivat tismalleen samat, kuin alkulohkossakin, sillä voittanutta kokoonpanoahan ei saa vaihtaa...

 Taitoradalla pelissä oli mukana Eetu ja Iida. Hihanostot ja passit olivat kohdillaan, mutta vastustajat olivat vieläkin parempia, joten saavutimme tylyn jumbosijan. 

 Tekniikkaradalla Neea ja Pate panivat parastaan, mutta tiukassa sekuntikamppailussa saimme jälleen todeta vastustajien paremmuuden. Tuloksena jälleen jumbosija.

 Viimeisessä peliosiossa eivät kuvauspaineet enää painaneet, vaan kvartettimme Emmi, Jenna, Eetu ja Jaakko korjasi komean voiton. 

 Lopputuloksissa jäimme jumboksi 5 pisteellä, KemKiss tuli toiseksi 6 pisteellään ja Jyväskylä jatkoi matkaansa finaaliin 7 pisteellä. 

 Vastustajat olivat välierässä jäätävän kovia ja me puolestaan hieman pehmiksiä - joskin makeita sellaisia ja ihan hyvännäköisiäkin...

 Pitkän päivän päätteeksi siirryimme shoppailemaan kauppakeskus Jumboon - tietysti. 

Kiitokset matkan tukijoille, kannustajille ja pelaajille. 

     mh