E02-pojat aloittivat kevätkauden voittoputkella

7.2.2013

Jymyn E02-pojat pääsivät voittojen makuun viime viikonvaihteessa Vaasassa järjestetyssä ensimmäisessä AM-loppusarjan turnauksessa. Kolmesta ottelusta pojat saivat kotiinviemisiksi täyden potin eli kuusi pistettä.

Ensimmäisenä vastaan asettui kotiseura Vaasan Kiisto. Jymyn pojat hakivat vielä lämpöä kehoon, ja voitto tuli Nurmoon vasta kolmannen erän jälkeen. Eräpisteet 15-25, 25-19 ja 15-8.

Toiseen otteluun sairastumisen ja lomamatkan takia neljäksi pojaksi kutistunut joukkue vei kahdessa erässä. Vastaan asettui Alahärmän Kisa, joka hävisi Jymylle pistein 25-15 ja 25-23. Jälkimmäinen erä päättyi Kisan dramaattiseen verkkovirheeseen, eikä ottelusta selvitty ilman kyyneleitä.

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui Alajärven Ankkurit, jota vastaan jymyläiset pelasivat ja hävisivät kahteen otteeseen syksyn alkusarjassa. Tällä kertaa alajärveläiset putosivat kyydistä, ja Jymy vei erät lukemin 25-17 ja 25-21.

Jymyn E02-pojat pelaavat yhdessä jo neljättä vuotta. Joukkueessa pelaavat Samuel Luoma, Oskari Mäkinen, Jere Ojaniemi, Casper Pahkala, Lauri Rintala ja Ville Sironen.  Joukkuetta valmentavat Matti Jouppi ja Jouni Ojaniemi.