Jymyn B-tytöt voittivat lauantaina 16.3. supersarjan aluemestaruuden

17.3.2013

Kuvassa vas ylärivi Kimmo, Jenni R., Anni, Reetta, Sofia, Henna, Jenni V. ja Piia
 
alarivi vas Roosa, Neea, Hertta ja Maiju
Kuvassa vas ylärivi Kimmo, Jenni R., Anni, Reetta, Sofia, Henna, Jenni V. ja Piia alarivi vas Roosa, Neea, Hertta ja Maiju
Jymyn B-tytöt voittivat eilen supersarjan aluemestaruuden
 
Päivä alkoi Jurvassa alkulohkon peleillä, vastaan asettui Kauhava ja Kauhajoki. Paperilla näytti kaikki ihan hyvältä ehkä riittää 4 peliä mutta toisin kävi. Kauhavan tytöt päätti pelata vain neljä peliä ja me pelattiin 5.
Kauhavaa vastaan peli oli tiukkaa vääntöä niinkuin koko kauden on ollut, tähän asti me ollaan hoidettu homma kotiin muttei enää alkulohkossa Kauhava voitti 2-1. Toinen vastus Kauhajoki, voitto helposti 2-0. Ei muuta kuin ristikkäispeliin kun Kauhava oli Kauhajokea 2-0 paree. Ristikkäispelissä vastaan tuli turnauksen järjestäjä Jurva.Helppo peli tytöille, ei tehty turhia omia virheitä ja peli oli paketissa 2-0 meille. Välierässä vastaan tuli arviolta pahin mahdollinen koko turnauksessa Alahärmä. Tytöt oli päättänyt että kultapeliin mennään ja niin tehtiin. Rauhallinen, loistava peli tytöiltä meille 2-0. Kultapelissä vastassa jälleen Kauhava. Eka erä helposti meille, ensimmäinen piste todella näyttävällä Hennan 4 paikan iskulla kolmeen metriin kenttään Roosan namupassista, mutta se toinen. Kauhava vei sen ja niin kolmanteen erään. Tytöt keräsi itsensä ja tiukan väännön jälkeen voiton tanssi voitiin aloittaa.
Kausi ollut sairastelujen ja loukkaantumisten vuoksi todella tuskaista, aina ei ole ollut varmaa saadaanko eres kuutta pelaajaa mukaan. Kaikesta kuitenkin selvitty ja tytöt ja valmentajat saivat ansaitut mitalit kaulaan. Kausi jatkuu vielä super-finaalilla 27.4., siellä kohtaa jokaisen alueen ykkönen toisensa.
 
 
Supersarjan sijoitukset
1. Nurmo
2. Kauhava
3. Alahärmä
4. Laihia
5. Jurva
6. Kauhajoki