Jymyn C-tyttöjen kausi päättyi kymppiin !

23.4.2013

Tyttäret järvenrannalla

Nurmon Jymyn C-tyttöjen piiiitkä kausi sai päätöksensä menneenä viikonloppuna Kuortaneella. Kausi ylitti tuloksellisesti odotukset ja SM-finaalit olivat kaikkea muuta mitä syksyllä olisi voinut kuvitella.

SM-finaalit etenivät kaikkiaan pitkälle odotusten mukaisesti ja kärkinelikossa olivat ennakkoon veikatut joukkueet (1. Salo, 2. Loimu, 3. Jyväskylä ja 4. Vilppula). Lopulta ainoastaan Orpon putoaminen sijalle 7 oli pienoinen yllätys.

Meidän ottelut aloitettiin Salpista vastaan. Ekan erän jännitys ja mm. 8 syöttövirhettä veivät kilpasisaremme 25-21 erävoittoon. Toisessa erässä pahimmat jänskäjäykistymät olivat lievittyneet ja tällä kertaa syöttömme pysyi ruudussa ja melkoisen vaikeanakin. Erävoittoa 25-12 siivitti mm. Jenun 7 pinnan syöttöputki, joka päättyi totaaliseen pohkeiden kramppaamiseen. Kolmannessa erässä sitten jatkettiin ilman Jenua ja harhailevan syöttötyöskentelyn myötä Salpis vei erän lukemin 15-11 ja koko ottelun 2-1.

Hävityn pelin jälkeen nostimme päät pystyyn ja reput selkään ja talsimme suoraan naapurihalliin, jossa Loimun flikat odottivat meitä jo kärsimättömästi. Eka erä menikin sitten ihmetellessä oranssipaidoille lukemin 25-6 ja tokassa erässä huomattuamme olevamme lentopallo-ottelussa ero kaventui lukemiin 25-21. Kovia on Loimun -99 likat, ei voi muuta sanoa !

Meidän SM-finaali pelattiinkin sitten illan päätteeksi, voitolla sijoille 5-8 ja häviöllä 9 -12.  Ristikkäisottelussa vastassa oli Ploki ja turnauksen pisterohmu Vilma Ruuska. Tiukka ja tasokaskin ensimmäinen erä päättyi lopulta meille lukemin 25-23. Toista erää veimme alussa lukemin 6-1 ja lopussa 22-19, kunnes 2 peräkkäistä syöttö- ja 2 hyökkäysvirhettä siivitti kilpailevat ystävämme johtoon ja erävoittoon lukemin 25-23. Viimeisessä erässä olimme sitten koko ajan pikkuusen perässä ja erä lukemin 15-10 toisille ja meille häviö 2-1.

Sunnuntai aloitettiin meidän pronssipelillä ja vastassa jälleen Salpis. Tällä kertaa näytimme melkein närhen munasarjat ja turnauksen kolmannessa 3 erän pelissä saimme viimein voiton erin 2-1 (22-25, 25-23 ja 15-8). Tiukka peli takana, hyvä olo puserossa, huono olo jaloissa ja kipaisu jälleen pikaisesti naapurihalliin, jossa rannikkokaupunkimme (Vaasa) tytöt jo odottivatkin meitä. Takki tyhjä, eväät loppu ja voitto halvalla merenrannalle lukemin 2-0.

Otsikon mukaisesti sijamme oli 10 ja kausi on Poweria vaille valmis. Nyt huilataan hetki ja sitten otetaan loppurykäys. Paljon on menty eteenpäin ja paljon on työtä edessä, se nähtiin tässäkin turnauksessa.
Isot kiitokset omasta ja Virpin puolesta tytöille (extrat uusille tytöillemme Jenulle ja Neealle), vanhemmille ja yhteistyökumppaneillemme.