A-pojat lopputurnaukseen

31.3.2014

Lauantaina pelattiin A-poikien välierät. Nurmosta oli välieriin selvinnyt mahtavasti kaksi joukkuetta.
Viime vuoden B-poikien mestarit (-96) vahvistettuna yhdellä "täysi-ikäisellä" laihialaisella Laineen Henrilla (-94) ja nuoremmat pojat, jotka ovat vielä kaikki B-ikäisiä (-97).

A-poolin 6 joukkuetta olivat jo varmistaneet paikan lopputurnaukseen.
B- ja C-poolin turnauksissa oli mukana 4 joukkuetta, joista 3 pääsi lopputurnaukseen

Vanhemmat pojat pelasivat Pieksämäellä C-poolin turnauksessa ja sijoittuivat kolmanneksi ja suuntaavat toukokuun alussa Raisioon lopputurnaukseen. Nuoremmat pojat pelasivat hyvän turnauksen Savonlinnassa, mutta voittotili ei auennut vaikka lähellä kuulemma oli. Toivotaan, että A-poikien sarja antoi nuoremmille tarvittavaa pelikokemusta parin viikon päästä pelattavaan B-poikien lopputurnaukseen.