Niin ne vuodet vierii...

12.6.2014

NJ 4 Fun - huvin ja ystävyyden vuoksi
NJ 4 Fun - huvin ja ystävyyden vuoksi
Tuorein Powerin pronssi oli kuin kultaa
Tuorein Powerin pronssi oli kuin kultaa

Niin ne vuodet vierii…
Frööbelin Palikoista aloitettiin ja nyt ”pumpeista” soi jotakin aivan muuta. Suomi-neitoa kulmakarvoista varpaisiin (1157 km) on taivallettu vuosien saatossa jotakuinkin 30 kertaa, joukkueiden tiliotteita lienee tulostettu n. 240 kpl ja verkkoja on viritelty about 2500 kertaa.
1996 tyttöjen lentopalloharrastus aloitettiin ensimmäisellä luokalla ja 1999 tyttöjen jo esikoulussa. Nyt kentillä pelaavat tulevat abit ja tämän kesän rippikoululaiset…
Lentopallon tilikausi päättyy vuosittain Power Cupiin, joten lienee lyhyen tilinpäätöksen aika näiltä kaikilta 11 + 9 vuodelta. Aviopari-Hakalan tasapaksu kahden ikäluokan valmennus on johtanut lähes identtiseen lopputulokseen. Molempien ikäluokkien Powerin kilpasarjan mitalisaldo on tismalleen sama (2 kultaa, 1 hopea ja 2 pronssia, jotka sisältävät yhdet kaksoisvoitot). AM-mitaleissa ”ysikutosten” saldo on 9 kpl ja ”ysiysien” 7 kpl, joskin nuoremmilla on vielä kaksi mahdollisuutta tasapelin saavuttamiseen.
On voitettu Supeja, Tinttejä, Balticeja, Kolibreja ja tietysti Hippoja. SM-finaaleissa vanhempien ainokainen yritys C-tytöissä päättyi sijaan 6 ja pienemmillä tuo numero keikahti menneen kevään loukkaantumissuman myötä ympäri (sija 9).

Lätkistä ja pysteistä huolimatta korkeimman pistemäärän  näiltä vuosilta annan pelaajillemme. Sanotaan, että ”Elämää ei ole vain eletyt päivät, vaan ne päivät, jotka muistetaan”. Noita päiviä on kertynyt näinä vuosina paljon. On ollut juhlaa ja pettymystä, iloa ja surua, niin pelikentillä, kuin arjessakin. Tuhansia yhteisiä tunteja pelikentillä, treeneissä, pikkubusseissa ja jopa Turkin auringossa. Joukkueiden yhteishengestä kertonee jotakin myös se, että näiden vuosien aikana ei yksikään tyttö ole vaihtanut seuraa. Ei Dream Teamien kasaamisia, vaan jalat maassa ja pää alimmissa kumpupilvissä, se on riittänyt meille. Kiitos teille!

Toiseksi korkeimmat pisteet menevät pelaajien vanhemmille. Jos kaipaatte esimerkkejä vanhemmista, joiden kanssa lasten harrastaminen onnistuu riidoitta, niin minulta löytyy yhteistietoja… Molemmin puolinen luottamus, arvostus ja halu auttaa ovat mahdollistaneet kaiken sen hyvän, mitä vuodet ovat tuoneet mukanaan. Kiitos!
Kolmanneksi korkeimmat pisteet menevät koko seuraväellemme – muille valmentajille, pelaajille, heidän vanhemmilleen ja seurajohdolle, joista erityisesti Katalle. Uusia ystäviä on tullut lähes vauvasta vaariin ja muoriin. Kiitos!
Tuo laulava, partainen nainen jää tällä kertaa kokonaan pisteittä, valitettavasti ;)
Nyt on aika hetkeksi puhaltaa, tuulettaa korvainväliä ja trimmata omaa, lahoavaa ruotoa parempaan kuntoon. Ysiysit jatkavat vähän tuoreimmilla vitseillä ja kasvoilla varustetulla valmennuksella ja ysikutoset jatkanevat ”höntsäpalloa” vielä yhden vuoden päinsä, jonka jälkeen opiskelupaikat vievät tytöt uusiin haasteisiin.
Leppoista kesää teille kaikille ja kiitos hyvästä seurasta, sanan molemmissa merkityksissä!
  Marko ja Virpi