Jymyn D-pojilla vauhdikas Power Cup viikonloppu

13.6.2014


Jymyn D-pojat lähtivät Power Cupiin koko joukkueen voimin eli matkassa oli mukana 16 poikaa joista muodostettiin kolme eri joukkuetta. NJ -01 Blue ja NJ -01 White saivat rinnalleen jo Hipossa tulikasteessa olleen joukkueen NJ Junnut, joka koostui -02 ja -03 syntyneistä pojista. White ja Blue oli ilmoitettu mukaan kilpasarjaan ja Junnut Tsemppisarjaan.

Reissu oli varsin vauhdikas kaikilta osin ja tekemistä ei tuntunut puuttuvan pelikentiltä eikä majoituskoulullakaan. Nyt tänä vuonna fokus oli siirtynyt selvästi entistä enemmän pelaamiseen ja tapahtumiin pelialueella. Limutehdasvierailuja ei ohjelmaan enää mahtunut vaikka limuakin reissussa juotiin.

Pelillisesti joukkueiden menestys oli hyvä!!! Ja niin moni asia oli poweri-hengen mukaisesti ’niin lähellä’… ;)

Loppuraporttina peleistä:

-      - NJ Blue sijoittui D-poikien sarjassa kuudenneksi. Parempien sijoitusten tulpaksi osoittautui kova alkukaavio, sillä Jymyn joukkueen kanssa samassa A-kaaviossa oli sekä hopealle tullut KaWi kuin pronssille tullut Rakveren Urheilukoulun 1. joukkue. Viimeisessä ottelussa sijoista 5-6 ei puristus enää riittänyt vaan loppusijoitus oli 6.

-      - NJ White sijoittui loppusijoituksissa sijalle 17. eli oli ensimmäinen joukkue joka jäi 1-16 sijojen ulkopuolelle.  Näissä peleissä White hoiteli kaikki vastustajat ja mieliä jäi kaivertamaan aloituspäivän tappio Rakveren urheilukoulu III joukkueelle. Tiukka 2-1 tappio tiesi kolmannelle sijalle jäämistä alkusarjassa ja tässä sulkeutui ’väärä ovi’. Joukkueella olisi ollut hyvät menestymisen edellytykset pelatessa sijoista 1-16.

-      - NJ Junnut: Koivuluodon Urheilupuiston ihme! Junnut-joukkue oli koottu nuoremmista D-pojista vasta Hippo turnauksen yhteydessä tähtäimenä Power Cup 2014 ja tuleva kausi 2014-2015. Joukkue taisteli läpi alkusarjan sijoittuen siinä toiseksi ja näin aukeni tie peleihin sijoista 1-16. Moni ihmetteli ja kyseli valmennukselta että ’Mikä yllätys!!’. Valmennukselle tämä ei ollut mikään yllätys vaan yllätykset niin kotijoukoille ja muille katsojille olivat vasta tulossa: loppusarjassa Junnut taistelivat hurjasti ja saavuttivat lopulta komean sijan 7. tsemppisarjassa.

Raahe jätettiin taakse tyytyväisin mielin. Samalla jäi itämään siemen Vaasan Power Cupista 2015 – silloin näytetään kaikille ;)).

Kiitokset kaikille pelaajille, koko valmennustiimille, mukana olleille vanhemmille ja Samille&Härmän liikenteelle koko reissusta!

Vanhemmat pojat (-01 syntyneet) pitävät nyt neljä päivää kesälomaa – ensi kausi kesätreeneineen startataan sitten perjantaina 13.6..