SM-kultaa Kuopion Beach-finaaleista

11.8.2014
U-18 sarjan ykkösrankatut Sandra Hautala ja Julia Niemi pitivät varmasti pintansa Kuopion hienoissa SM-finaaleissa. Lauantain alkupelit sujuivat upeaan tahtiin ja finaalipaikka sunnuntaille varmistui puhtaalla pelillä.

Kesä jatkui kuumana ja yleisöä riitti Kuopion Makasiineilla. Oli beach-kesän huima loppuhuipentuma. Naisten finaalin jälkeen koitti tyttöjemme vuoro. Katsomoissa satoja ihmisiä. Musiikki soi ja pelaajat esittelyyn. Vastassa oli kova Raision pari. Voitot kaudella tasan. Ottelussa oli selostaja ja tuomareina ammattilaiset. Tämä kaikki showmeininki oli tytöillemme uutta ja olikin mielenkiintoista nähdä, miten tämä kaikki vaikuttaa pelaamiseen.

Mitä vielä. Sandra ja Julia nähtävästi pitävät erityisen paljon äänekkäästä meiningistä, kun peli sujui aivan upeasti. Paljon jo urallaan kokeneet tyttömme eivät antaneet ympäristön vaikuttaa otteisiin, vaan veivät finaalin upeasti suoraan kahdessa erässä!

Kuuma beach-kesä 2014 sai arvoisensa päätöksen. SM-kullat onnellisten tyttöjen kaulalla sai Kuopion kuuman auringonkin kalpeamaan. Ja sitten eikun järveen ja paljuun...