NJ/Janet viikonloppuna ryöstöretkellä Alajärven Ruskaturnauksessa!!

22.9.2014

Jymyn kakkossarjajoukkue Janet päätti käydä ruskaturnauksessa hiomassa kuvioita kohdalleen ennen varsinaisen sarjan alkua. Joukkueen kokoonpano on hiukan vaihtunut viime vuodesta ja samalla saimme ajettua uusia pelaajia sisään kokoonpanoon ja saatiin fiilispuolellakin kunnon "hifistelyä" aikaan.....

Osallistuimme turnauksessa kovempaan A-sarjaan, jossa oli lisäksemme Kokkolan Tiikereitten porukka, Jurva, Isokyrö sekä Nipo Nurmosta. Alkusarjassa kaikki pelasivat kaikkia vastaan ja otteluissa pelattiin vain kaksi erää, pistekattona 21 pist/erä, joten tasapelin mahdollisuuskin oli olemassa. Vasta välierissä ja sijoitusottelussa pelattiin mahdollinen kolmaserä, jos tarve niin vaati, mutta yksikään peli ei tainnut kolmatta erää vaatia.

Alkusarjassa ensimmäiseksi vastustajaksi asettui Tiikerit ja siitä ottelusta ei paljon jäänyt lapsille kerrottavaa, niin selkeillä piste-eroilla molemmat erät menivät Tiikereiden eduksi. Seuraavaksi vastaamme asettui Isokyrö, jonka kanssa pelasimme tasan 1-1, Myös Nipoa vastaan Pelattiin tasapeli 1-1, jälkimmäisessä erässä pelimme rupesi jo pikkuhiljaa kääntymään parempaan suuntaan ja usko omaan tekemiseen vahvistui. Viimeisessä alkusarjan ottelussa Jurvaa vastaan peli sujui jo aika mukavasti ja peli meille 2-0 aika selkeällä piste-erolla. Alkusarjasta saaliina kolmas sija.

Välierissä vastaan tuttu Nipo vahvistettuna yhdellä pelaajalla alkusarjaan verraten. Eka erä Janeille aika selkeästi 13-21, mutta toisessa erässä Nipon tytöt haastoivat Janet oikein kunnolla ja erävoitosta taisteltiin kalkkiviivoille saakka. Hurjan väännön jälkeen erä Janeille 21-20 ja tie finaaliin auki!!!!!

Finaalissa vastaan alkusarjassa meidät oikein kunnolla rökittänyt Kokkola. Ennen peliä sovittiin kapteeni Ellan kanssa, että meni kuinka meni, niin kaikki pääsee finaalissa pelaamaan, kun mitali oli jo kuitenkin varmasti tuloillaan, niin nyt ei sen väristä oteta paineita. Otettiin semmonen kunnon höntsä-meiniki käyttöön ja eikun peli käyntiin ja toiseen erään sitten uudet "tuoreet" pelaajat kehiin. Tämä strategia näytti toimivan, kun peli meille selkein numeroin 25-19 ja 21-17 !!!!!. Huippua Janet !!!!!

Kotiintuomisina kultaiset mitalit ja komea "poika" ja paljon mukavaa muisteltavaa "säätämisistä" turnauksen aikana....