NAISET 1-SARJA – SYKSY MENI – LUMI TULI – MITÄ KEVÄT TUOKAAN....?

23.12.2014

Jälleen syyskausi takana. Joukkue uudistui jälleen uusilla keskipelaajilla, joskin Sara palasi syksyn puolivälissä keskipelaajarintamalle takaisin. Maja istutettiin hakkurin tontille ja nuori Julia pääsi tositoimiin passarin vaativalle paikalle. Yleispelaajarintamalla on vanhoja kokeneita ja nuoria haastajia. Onneksi libero "Paukku" on ja pysyy.

No runkosarja pelattiin jälleen hienosti. 11 voittoa ja 3 tappiota – tavoite ylempi jatkosarjapaikka toteutui . Hyvä ettei nyt tässä vaiheessa tullut pelkkiä voittoja ja ainoastaan pari peliä voitettiin helpohkosti. Viimeisissä runkosarjan peleissä jouduttiin taistelemaan tosissaan ja niissä kaivettujen voittojen uskon kasvattaneen joukkueen yhteishenkeä hyvään suuntaan. Eniten lämmittää voitot kaikissa kotipeleissä.

Jatkosarjasta tulee tivis ja tiukka. 7 viikonloppua ja 10 peliä + A-tytöillä pari omaa turnausta siinä sivussa ja penkkarit. Jouluviikko kuitenkin huilataan ja sen jäkeen aloitetaan joukkuetreenaaminen. Jos pukilta saisi jotain toivoa – niin ison salin treeniaikoja lisää!

Ylemmässä jatkosarjassa tutut joukkueet. Etelälohkosta Mesto, LP-Vampula ja Helsinki-volley. Pohjoislohkosta Nurmon Jymy, Puilo-volley ja Nice-Team.

Pelataan koti-ja vieraspelit toisiaan vastaan ja tästä asetelmat pudotuspeleihin. Myös alempien lohkojen voittajat nousevat pudotuspeleihin. Uskon pudotuspeleistä tulevan tosi tiukat ja tasaiset. Kukaan ei vielä tiedä onko kaikki terveenä kauden tärkeimmissä peleissä ja mitkä joukkueet hakevat vahvistuksia kevätkaudeksi. 

Meillä tavoite on selvä - Liiga 16. Joukkueella kova halu päästä liigakarsintoihin mutta niin taitaa olla muutamalla muullakin joukkueella. Jos tämä tavoite ei täyty niin kauteen voi olla pettynyt ?

Nurmohallilla hienosti hoidetut pelitapahtumat. Kiitos juniorijoukkueet ja muut. Nurmohallin yleisö ansaitsee isot kiitokset. Joukkuetta kannustetaan tappiotilanteessakin enemmän kuin takavuosina ja tästä voi saada siivet – voittoon!

ONNEA JA MENESTYSTÄ KAIKILLE JOUKKUEILLE VUODEN 2015 PELEIHIN!

K.T.