A-tytöt A-pooliin

23.12.2014

B-poolin kisat käytiin Joensuussa. Matkaan lähdimme jo perjantaina ja yön vietimme jouluisassa Kimmelissä. Muuten porukka oli hyvin kasassa paitsi Lotta, jonka nilkka ei ota parantuakseen. Ehkä Lotta on jo sitten seuraavassa turnauksessa mukana, sillä ottelut kovenevat huomattavasti entisestään. Riikkaa  ja Fiijaa peluutimme keskellä hyvällä menestyksellä. Jemina hoiti hakkurin tonttinsa voimalla ja taidolla. Emmi veteli nuoruuden innolla palloa todella taitavasti kenttään. Julia jakeli makeita ja tarkkoja passeja kavereilleen. Liberotaso oli hyvä. Neea ja Minttu hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Neean nilkka muljahti ja oli toipilaana osan eristä. Jenna oli toipilaana, mutta viimeisessä JuJun erässä oli sitten kentällä ja hoiti kt-tehtävänsä oikein pirteästi. Kaikkiaan joukkueen loppuarvio on kiitettävä isolla KOOLLA!

Salon Viesti oli ensimmäinen vastustajamme. Viesti on kova, vaikka ryhmästä puuttuivat pari kovaa ratkaisijaa. Ottelu oli tasainen. Loppua kohden tyttömme osoittivat vahvuutensa ja nousivat erien lopuilla ansaittuun voittoon. Toisessa ottelussa vastaan asettui Rantaperkiö, jolle hävisimme tiukasti edellisessä turnauksessa. Vastustaja pelasi hyvin ja veikin ensimmäisen erän. Mutta sitten tyttömme löysivät jyvän ja ottelun toinen erä olikin melkoinen pohjalaisten näytös. Kolmatta erä olimme jo 5-0 tappiolla, mutta puhuttelun (kuten kaikki tietää, sitä joskus tarvitaan) jälkeen piste pisteeltä lähestyimme ja lopulta heitimme pilkun vasempaan ja painelimme ohi.

Viimeinen ottelu ja vastaan JuJu, jolle voitto olisi tuonut paikan A-ryhmään. Kotikatsomossa ämpärit hakattiin pohjista rikki, mutta jostain kumman syystä ämpäripärinä hiljentyi ottelun lähestyessä loppuaan. Saimme makean revanssin Itä-Suomen ylpeydestä, joka muuten ei missään tapauksessa ole kevyt ryhmä.

Kolme ottelua ja kolme voittoa. Ei hassumpi saavutus pitkältä reissulta. Paikka A-poolissa ja vastassa kolme kovaa joukkuetta. Toivottavasti saamme poolin Nurmoon.

Allekirjoittanut ja huoltaja Arto saivat joululahjoina upeat voitot. Siinä oli lahjaa kerrakseen. Tulossa on hieno Joulu.

Kiitos menneestä vuodesta myös ja ilman muuta Karille, Slobolle ja Majalle, jotka ovat laittaneet tytöt mahtavaan lyöntiin!

A-tytöt vetäjineen toivottavat oikein rauhallista ja hyvää joulua jymyläisille lentopallon ystäville.