JYMYN C-01 POJILLE LÄNNEN ALUEEN HOPEAMITALIT

15.2.2015 klo 15:00

Viikonloppuna pelattiin C-poikien Lännen alueen Aluemestaruudesta Kauhavalla 7 joukkueen voimin. Jymyn pojat olivat liikkeellä ’nuoremman ikäluokan joukkueella’, jossa kaikki pelaajat ovat -01 ikäluokkaisia Justuksella (-03) vahvistettuna.

Jymyn alkulohkossa vastustajina olivat Jalasjärven Jalas, SeLe ja Tiikerit. Toisessa lohkossa pelasivat ennakkosuosikki KaWi, Laihian Luja ja Alajärven Ankkurit.

Jymyn alkulohkon peli oli erittäin vakuuttavaa

• Ensimmäinen peli Jalasjärven Jalasta vastaan. Ensimmäisessä erässä oltiin vähän varovasti liikenteessä ja peliä ei saatu vielä rullaamaan. Siitä kuitenkin ’väkisin voitto’ 25-23 pistein. Toisessa erässä alkoi homma pelaamaan ja siitä selvä voitto 25-9.
  • Toiseen peliin vastaan asettui SeLe Seinäjoelta. ’Paikalliskamppailuun’ ei tarvitse koskaan motivaatiota hakea joten latinki oli kohdallaan ensimmäisestä pallosta lähtien. Peli Jymylle melko ylivoimaisesti 2-0 (25-10, 25-17). Hyvin puolustaneet SeLeläiset eivät voineet mitään Jymyn vahvaa hyökkäystä vastaan.
  • Kolmas vastustaja oli Kokkolan Tiikerit. Jymyn peli pysyi hyvin kasassa ja oli yhtä jatkumoa edellisen pelin kanssa. Vahvalla pelillä selvä 2-0 (25-9, 25-16) voitto.

Alkulohkossa peli pysyi hyvin kasassa ja omia vahvuuksia pystyttiin hyödyntämään. Tilastojen valossa ’meni kuten pitikin’ eli vastaanotto oli todella kovalla tasolla (huom! alakauttasyöttö), hyökkäyspäässä hyvät tehot vo-hyökkäyksissä vähillä virheillä ja melkein virheetön syöttö.

Finaalissa vastaan asettui ennakkosuosikki KaWi, jolla turnauksen -00 voittoisin joukkue. Turhaan ei KaWi sijaitse C-poikien SM-sarjan kärkipaikoilla turnauksesta toiseen, niin vakuuttava oli sen esitys. KaWi ei antanut Jymylle mitään mahdollisuuksia finaalissa vaan takoi nopeasti selvän 2-0 voiton. Jymyn pojilla taisi ’kylläisyysaste’ olla täynnä ja vastaan ei pystytty laittamaan oikein edes nimeksi.

Pitkä ja hieno päivä! Komeasti hopeat  kaulaan ja kohti kevään ratkaisupelejä!