Miesten 2-sarjan tuplaviikonloppu 14.-15.2.

19.2.2015


Jymyn miesten joukkueella oli tuplaviikonloppu Tampereella ja Kauhavalla. Meidän kokoonpanossa on jonkun verran lukion 2.- ja 3-luokkalaisia, jotka olivat jossain Suomenlahden ja Vanhojen riennoissa...

7 reipasta nuorta miestä saatiin matkaan lauantaina Tampereelle, jossa kohdattiin Aitolahden Riento. AitRi johtaa selvästi lohkoa. Ja kyllähän heillä kokemusta, suoritusvarmuutta ja tehojakin tälläkin kertaa oli sen verran enempi, että selvät 3-0 tappio Jymylle. Mutta oli meillä hyvät hetkemme, varsinkin 2. erässä mentiin rinta rinnan 16:n pisteen tienoille. Mutta virheputki lopussa lopetti erän.

Pelin jälkeen hieman käytiin asioita läpi. Hieman roolimuutoksia ja varsinkin omia virheitä pois, niin kokeillaan haastaa KaWi seuraavana päivänä.

Sunnuntaina sama 7:n veljen sakki lähti Kauhavalle. Meidän passari oli kuulemma illalla käynyt matalan paikan leirillä. Ja kyllä hän hyvin pyörittikin monipuolista hyökkäyspeliä ja hyökkääjät vastasivat kutsuun. Wisan vakipassaria säästeltiin kaksi ekaa erää ja se näkyi Kawin hyökkäyksissä epävarmuutena. Mutta erityisesti ilahdutti Jymyn omat vähäiset suorat virheet. Ja syöttö pysyi läpi pelin kotuullisena. Lopputulos oli erinomainen.

Kovaa vääntöä oli molemmilta joukkueilta, yleisö oli hyvin mukana. Myös Jymyn kannattajia oli tällä kertaa hyvin paikalla. Molemmat joukkueet myös kommunikoivat tuomarien kanssa tämän tästä ;-) Tunnelma oli siis hyvä.

Toivottavasti su 22.3. myös Nurmohallissa on tunnelmaa, kun KaWi tulee vieraaksi!

Oheisessa liitteessä ottelun tärkeimmät numerotiedot.

/MVa