A-tytöt suoraan finaaleihin

24.2.2015


Poolit ovat nyt päättyneet. Lohjan turnauksessa pelasimme B-poolissa, josta kaksi parasta menevät suoraan finaaleihin. Mukana olivat meidän lisäksi joukkueet Vampulasta, Joensuusta ja Helsingistä. Pari voittoa piti saada ja kun kaksi peliä oli takana, oli myös kaksi voittoa. Hienosti meni ja hienoa oli kyllä tyttöjen pelitkin. Vampula ja Joensuu oli voitettu ja edessä oli vielä jo ennakkoon se kovin kamppailu HEL Volleyta vastaan. Ottelun taso nousikin korkeuksiin, missä pallo sai kyytiä ja lentopallon perusjutut toimivat loistavasti. Yleisö piti näkemästään ja meteli oli sen mukaista. Vähän jäi harmittamaan tuo viidennen erän niukka tappio (15-13). Pallo on pyöreä ja päätti pomppia nyt aivan vika suuntaan! Olisi voinut päättyä aivan toisinkin. Mutta ei se mitään. HEL Volley on hieno ja taitava joukkue. Niukka tappiomme ei todellakaan tullut heikolle joukkueelle.

Koko joukkueemme toimi hyvin. Liberot, Neea ja Jossu, pitivät hyvin pintansa Helsingin kovia hyökkäyksiä vastaan. Jalkoja oli tusina vatsan alla. Yypeet Sandra, Jemina, Riikka ja Emmi pelasivat rohkeasti ja hoitivat tilansa ja tilanteensa "ammattitaidolla". Tästä upeasta yypee-tiimistä voisi vielä nostaa nuoruuden innolla pelanneen Emmin, joka veteli palloa kenttään sellaisella jytinällä ja teholla, että ei voi kuin ihmetellä. Ja kun vielä loistavasti pelannut passarimme Julia ruokki laitureita ja keskareita nopeilla ratkaisuilla, oli pelimme hienosti kuosissa. Keskarit Lotta ja Fiija olivat koko ajan vaarana torjujille ja enemmän kuin usein laiturimme hyökkäsivät yhtä torjujaa vastaan.

Seuraavana on välierät 11.4. ja vastassa lohkossamme ovat Jyväskylä ja Salo, joten ei ainakaan helpotusta vastustajien suhteen ole odotettavissa. Vielä emme ole yhdessä treenanneet, joten niiden myötä ehkä löydämme vielä jotain yllätyksiä vastustajillemme. Ja varmasti löydämmekin.

Jännää tulossa!

Terveisin Juhani