Jymy otti avauskiinnityksen välieräpaikkaan!

28.2.2015

Kapteeni Tanja Eteläaho ja Jymyn joukkue voi edetä huomenna kotivoitolla välieriin 1-sarjassa.
Kapteeni Tanja Eteläaho ja Jymyn joukkue voi edetä huomenna kotivoitolla välieriin 1-sarjassa.

Nurmon Jymyn naiset voittivat 1-sarjan puolivälieräottelussa lauantaina upeasti Nice Teamin erin 1-3 vieraskentällä. Puolivälieräsarjan ratkaisuottelu pelataan huomenna Nurmohallilla klo 19 alkaen.

Paljon upeampaa voittoa tuloksellisesti ei vieraskentältä voisi ottaa. Jymy vei selkeästi kolme erää nimiinsä ja koko ottelun lopulta lukemin 1-3 (17-25, 25-16, 16-25, 17-25).

Vierasvoitto Joensuusta helpottaa jymyläisten huomista iltapuhdetta, mutta ei ole tae välieräpaikasta. Jymyn on voitettava huomenna Nice Team vähintään lisäerässä, jos varsinainen ottelu päättyisi joensuulaisille.

Panokset ovat huomisessa ottelussa selvät ja toistaiseksi kovimmat tällä kaudella. Jymy jatkaa voitolla välieriin ja tappio tietäisi kauden päättymistä. Mikäli Nice Team voittaa varsinaisen ottelun, välittömästi pelataan lisäerä ottelun jälkeen, ja lisäerän voittaja etenee 1-sarjan välieriin.

Muissa puolivälieräotteluissa HEL Volley kaatoi Ankkurit erin 3-0, Puijo voitti LP Vampulan erin 1-3 ja Mesto odotetusti Viestin 0-3.

Naisten 1-sarjan puolivälieräkamppailu
Nurmon Jymy - Nice Team (Joensuu)
su 1.3. klo 19:00 Nurmohallilla