Otteluraportti miesten 2-sarja, Kiisto - Jymy 15.3.

17.3.2015

M2-peli, Vaasan Kiisto - Nurmon Jymy, 15.3.

Jälleen kerran lähdettiin soitellen sotaan. Ja tässä se tarkoittaa jonkin verran soittelua ja enemmän viestien lähettämisiä pelaajille joukkueen haalimiseksi kasaan. Vaikka melkein 20 eri pelaajaa on kauden aikana edustanut tätä joukkuetta, joskus on joutunut jännittämään, saadaanko edes täyttä joukueellista matkaan. Tälläkin kertaa vain 7 uljasta veljestä lähti pelireissuun Vaasan Kiiston vieraaksi. Hieman tyypillisen epätyypillisellä kokoonpanolla taas pelattiin. Yksi sai tulikasteen miestensarjaan, passareista toinen tuurasi vuorollaan yp-vajausta jne..

Noh, ekassa erässä tiukan väännön jälkeen kuitenkin erä voitettiin. Ja sehän olikin iso erävoitto: sillä varmistimme säilymisen 2-sarjassa!

Kiisto teki hieman kokoonpanomuutoksia ja isomman ryhtiliikkeen: 2. erä hävittiin selkeästi 25-16...
Pitkä tauko (melkein) kaiken muuttaa voi. Hyvin olimme vauhdissa mukana, mutta koko pelin vähemmillä virheillä pelannut Kiisto käänsi 3. eränkin itselleen.

4. erässä me jatkoimme liian pitkiä virheputkia ja erä sekä ottelu selvästi ja ansaitusti kotijoukkueelle... Pukkarissa keksimme syyn huonolle peliesityksellemme = olosuhteet: vessan valo ei toiminut!

Onneksi edes se erävoitto saatiin. Sillä oli nimittäin toinenkin merkitys: vielä säilyi mahdollisuus kohentaa pykälällä lopullista sijoitusta 2-sarjassa...

Pelin jälkeen osasto lähti Kauhavalle katsomaan farmikumppanimme Kuutosten esityksiä 1-sarjan putoamiskarsintapelissä. Tällä kertaa olimme tyytyväisiä, että kotijoukkue voitti :-)

/MVa