Otteluraportti miesten 2-sarja Jymy - KaWi pelistä

25.3.2015

Otteluraportti: NJ M2:n kauden viimeinen peli

Sunnuntaina Jymyn miesten 2-sarjajoukkue pelasi kauden viimeisen pelinsä Nurmohallilla. Ennakkoon oli vielä pientä panosta lopullisen sijoituksen suhteen tässä alemmassa jatkosarjalohkossa.

Vastassa oli Kauhavan Wisa. Jymyn vakikoutsi oli lähtenyt korkean paikan leirille keräämään voimia loppukauteen. Ravealan Tero sai tulikasteen valmennushommissa miesten sarjassa.

Miehistöä oli pitkästa aikaa enemmän, kuin naftisti eli peräti 10 kpl. Tosin osa oli ollut matalan paikan leirillä edellisiltana, joten valmistautuminen oli hieman kysymysmerkki... Viime hetken sairastumisiakin oli ihan riittävästi.

Koutsi antoi ottelun alussa selkeän ohjeen: 3-0 riittää. Eka erä osoitti, että KaWi oli selkeästi valmiimpi peliin, kuin Jymyn sähläilevä ja haukotteleva joukkio. Näin selkeä 16-25 tappio Jymylle. Erätauolla koutsi totesi, että piti olla 3-0, mutta unohti sanoa, että kummalle... Noh, hän oli ekaa kertaa valmentamassa tätä joukkuetta, joten annettakoon anteeksi ;-)

Toiseen erään vaihdettiin jonkin verran miehistöä, kun sitä kerran oli paikalla. Mutta kone yski edelleen ja samoin numeroin hävittiin sekin. Ei oikein sytytty, kun panosta ei enää ollut...

Sitten kolmanteen erään jostain syystä (jota analysointiryhmä ei vielä ole selvittänyt) pojilla löytyi virtaa kintaisiin. Tason nosto Jymyn puolella näkyi sitten myös virhemäärän nousuna vastustajan puolella. Tiukasti mentiin jatkopalloille, eräpallokin oli Jymylle jossain vaiheessa. Mutta pieni herpaantuminen lopussa ja vierailijat veivät senkin erän. Mutta oli ihan mukava katsoa kunnon taistelua. Myöhemmin tuli mieleen, että monesti pitkällä erätauolla voimasuhteet pyörähtävät toisin päin. Pahus, kun ei vain huomattu ottelujärjestyihin laittaa sitä pitkää taukoa, olisi ehkä käännetty koko peli sillä... Se moka menee jojon piikkiin. Ja se oli anteeksiantamatonta ;-)

Kaiken kaikkiaan vaiherikas kausi tällä erittäin poikamaisella miesjoukkueella. Eräs tärkeä tehtävä tässä on se, että nuorille pelaajille saadaan kokemusta aikuisten sarjassa, (hieman) vanhempien ja kokeneempien mukana. Ja sitä kautta kehitystä eteenpäin. Farmisopimus Kuutosten kanssa toi joustavuutta molempiin suuntiin. Kaiken kaikkiaan n. 20 eri pelaajaa on ollut peleissä mukana.

Kiitos näille nuorille miehenaluille.
Kiitos koutseille Ari ja tuuraaja-Tero.
Kiitos apuvalmentaja/huoltaja Akille, jotta kotipelit ja pelireissut on saatu tehtyä.

/MVa