D-tytöt -02 päätti huikean kautensa Powerin kultamitaliin!

9.6.2015POWER CUP 2015 -turnauksesta kultaa!

NJ1 (Lemon) pelasi torstaista alkaen varmoin ottein. Yksi peleistä päättyi 2-1, mutta muuten pelit voitettiin 2-0. Tie kultaotteluun meni yllättävän selvin numeroin. Jymyn harmiksi toinen kultaa tavoittelevista joukkueista Rakvere SK (Eesti) luovutti pelin. Syyksi ilmoitettiin aikatauluhaasteet kotiinpaluuseen liittyen. Toisaalta Rakvere ei päässyt loppuotteluun täysin puhtain pistein, joten piste-ero oli selkeästi meidän eduksi vaikka pelin lopputulosta ei huomioitaisikaan.

 

NJ2 (Lime) ajautui alkusarjan otteluissa kovaan lohkoon ja he tipahtivat ulos kahden parhaan joukosta sijoittuen kolmanneksi. Puolivälierin 2 sija vei heidät taistelemaan  sijoista 29-32. Sunnuntain peleissä paras lataus oli jäänyt matkan varrelle ja lopullinen sijoitus oli 32. Taidollisesti Limellä olisi ollut eväitä päästä sijoituksissa paljon korkeammalle, mutta turnaukset ovat tämän suhteen raadollisia.

D-sarjoissa (03-02 syntyneet) pelasi yhteensä 207 joukkuetta (D-sarja 66 ja D-tsemppisarja 141), joten sijoitukset 1 ja 32 ovat todella puhuttelevia.

Joukkueissa pelasivat:

NJ1/ Lemon: Hilla Hakomäki, Emma Keskinen, Aurora Kuusisto, Sirja Latukka, Laura Penttilä ja Anni Piirto (valm. Taito Latukka)

NJ2/ Lime: Essi Mursula, Viivi Niinisalo, Ilona Saari, Laura Saukkosaari, Neea Vaitovaara, Sara Yli-Mannila (valm. Maria Niinisalo)

Kauden muut saavutukset:

Lemon: D AM 1., C SM 62., C AM 10., Supi turnaus 1., Baltic sea 2., Jymy 25 v. 1. 

Lime: D AM 11., D 6vs6 7., Supi turnaus 2., Baltic sea 8., Jymy 25 v 5.