B-tytöille Supi-turnauksen voitto

18.9.2015

Viime vuosituhannen viimeisen vuosikerran (1999) tytöt aloittivat kilpakauden Supi-turnauksella Tampereella. Tytöt puolustivat turnauksessa toissavuotista voittoaan ja tälläkin kertaa pysti tuotiin kotiin.
Tyttöjen orkesteri tulevalle kaudelle kokee historiansa suurimman muutoksen. Esikoulusta saakka mukana kulkenut kvintettimme saa nyt pelikavereikseen Ex-Selen kvintetin, Kuortaneen maajoukkueringissä pyörivän kvartetin, sekä yhden sooloartistin Laihialta. Keväällä tulikasteensa valmentajana saanut Toivolan Masa jatkaa puikoissa ja allekirjoittanut palaa orkesterin peräsimeen. Kokonaisuuden hallitsee yhä meidän Virpi.

Tampereen turnaus pelattiin ilman kuortanelaisia. Alkulohkossa kaatuivat ensin Lempäälä ja sitten Isokyrö. Molemmat pelit päättyivät erin 2-0. Välieräottelussa verkon toiselle puolen asettautui Eura. Ehkäpä päivän parhaassa pelivireessä ollut joukkomme voitti ottelun erin 2-0 ensimmäisen erän loppupuoliskon huimasta virheputkesta huolimatta. Toinen erä oli varsinaista tykitystä ja olisikohan lukemat olleet n. 25-13, tai sinne päin.
Finaalipelissä vastassa oli JyLe. Äärimmäisen tiukan, joskin hieman lataisen ensimmäisen erän veimme pistekattorajoituksen myötä 25-24. Toisessa erässä vastaanottomme nitkahteli liitoksistaan, joten päädyimme seitsemän pisteen mittaiseen tie-breakiin. Erä aloitettiin koko päivän toimineesta P6-rotaatiosta ja Julia syötteli kohta tilanteeksi 5-0. Erä loppuikin varsin nopeasti luvuin 7-1.

Kausi on lähtenyt hienosti käyntiin. Treeneissä on tekemisen meininki ja palikoita asetellaan paikoilleen. Tästä se lähtee...