Jymyn C-01 pojat A-pooliin

2.11.2015

Viime lauantaina pelattiin NJ-01 poikien järjestämä B-poolin turnaus Nurmon Yläasteella, jossa vierainamme olivat KeiKa1, NaPa1 sekä Loimaan Jankko. Kausi avattiinkin varsin vaihtelevalla pelipäivällä NJ-01 joukkueen toimesta.

Aamu aloitettiin lahjoittamalla voitto Loimaan Jankolle hirveällä jännittämisellä ja virhesumalla. Peli ei kulkenut yhtään, tossut olivat liimautuneet lattiaan ja salissa vallitsi hiirenhiljaisuus jonka välillä tuomarin pilli katkaisi (virheen merkiksi). 27 virhettä (joista13 aloitusvirheitä) takasi sen, että peliin ei päästy mukaan – vastustajan tehtäväksi jäi vain 23 pisteen tekeminen itse. ’Jos teet alle 10 virhettä erään voit voittaa junnupelin’ – totuus piti jälleen paikkansa. Tappio tuli lukemin 2-0.

Kahden ottelun odottelun jälkeen aloitettiin päivä nollista. Peruspelillä saatiin 2-0 voitto NaPasta. Perussuorittaminen riitti kaverin syötön ollessa varsin helppo (vastaanottomme 70%nen) ja VO-hyökkäyksissä meillä riittävät tehot (67%).

Viimeisessä pelissä KeiKa1 vastaan olikin sitten panosta : voittaja pääsisi A-pooliin Kauhavalle häviäjän matkatessa C-pooliin Rovaniemelle. Ensimmäisen erän KeiKa vei ja me emme edes vikisseet- tämä erä oli meidän päivän aneemisin ja innottomin. Toiseen erään lähdettiin hoitamaan homma kotiin peruspelillä ja samaa laulua jatkettiin kolmanteen erään. Fiilis saatiin syttymään toisen erän alussa ja se näkyi komeina tuuletuksina ja hyvänä höpinänä kentällä. Torjunta-puolustus pelaaminen saatiin vihdoin käyntiin ja se näkyi isona määränä torjuntoja ja lukuisina pallonkaivuina puolustuslinjasta. Pelistä komea 2-1 voitto ja matka A-pooliin.

Pelit jatkuvat NJ-01 poikien osalta ylimmässä A-poolissa 21.11. Kauhavalla ja silloin vastassa ovat isäntäjoukkue Wisa, Puijo Volley Kuopiosta ja Loimaan Jankko uudemman kerran.