M2:lla lähes tuplaviikonloppu

8.11.2015

M2-joukkueella kaksi peliä, kaksi tappiota

Jymyn M2-joukkueella oli lähes tuplaviikonloppu. Kuortaneen nuorten maajoukkue oli pyytänyt siirtämään pelin torstaille edellisviikonlopun NEVZA-turnauksen takia. Isänpäivänä oli kotipeli Virtain joukkuetta vastaan Nurmohallilla. Valitettavasti sarjapisteitä ei näistä peleistä herunut. Jotain positiivista kuitenkin jäi mukaan.

    5.11. Kuortane-NJ
Peli alkoi aivan loistavasti Jymyn miehistöllä. Teimme vähän virheitä ja peli kulki hyvin. Muutamassa tilanteessa pallo pomppi meidän kannalta sopivasti. Kuortane sen sijaan teki virheitä, eikä oikein onneakaan ollut matkassa. Koko erä Jymyn hallinnassa ja pisteet meille 25-17.
Toinen erä oli aivan kuin peilikuva ensimmäisestä... Ei edes onnea ollut Jymyllä. Nyt kääntyi pisteet Kuortaneelle 25-16.
Kolmas erä alkoi edelleen Kuortaneen vahvassa komennossa. Aikalisä otettiin, kun Kuortane johti 15-8. Siitä otettiin hyvä loppukiri, mutta matka loppui kesken ja erä kotijoukkueelle 25-21.
Neljäs erä oli tasaisempaa alussa, Kuortane oli enimmäkseen niukasti keulalla. Kävimme tasapisteissäkin, mutta lopussa oli liian pitkä heikko kohta ja näin sekin erä Kuortaneelle 25-21.
Nolla pistettä saimme tältä reissulta, mutta silti positiivinen vire jäi. Kuortane on kuitenkin lohkon kärjessä. Sama pistemäärä, kuin 3:lla muulla, mutta yksi peli vähemmän eikä yhtään tappiota. Pystyimme hyvin haastamaan heidät kotikentällään.
Muita havaintoja: Kuortaneella oli tähän mennessä sarjan paras taukomusiikki.

    8.11. NJ-Virrat
Isänpäivän kunniaksi oli Nurmohallilla miesten kakkossarjan peli. Jymyllä oli pieniä vaikeuksia saada joukkuetta kasaan. Sairaslistalla oli osa. Farmiapuja meni poispäin, kun Jymy-Kuutoset oli Akaalla pelaamassa. Ja hyvä, kun menivät, pojilla oli ihan hyvä reissu siellä.
Mutta onhan meillä reippaita B-poikia, joista lainata. Arttuhan onkin jo vakiokalustoa M2-joukkueessa. Olihan meillä toki kaksi täysi-ikäistäkin. 6 pelaajaa yhteensä, joten vaihtoruletin miettimiseltä valmennusjohto säästyi.
Verkon toiselle puolelle tuli LentisVirrat/TeamPUM. Lohkon kärkiporukoihin lukeutuvalla joukkueella oli lähes tuplaten pelaajia matkassa. Pelivuosia ja muutenkin ikää oli huomattavasti enemmän. Taisi siellä olla joku oikea iskäkin. Ja ulkomaalaisvahvistuksia Liettuasta ja Ukrainasta.
Ennakkosuosikin asema oli siis jo etukäteen vahvistunut. Ja niinhän se näkyi tuloksessa. Ekassa erässä saimme 16 ja toisessa 15 pistettä. Virrat yrittivät auttaa tekemällä pari vaihtoa toiseen erään ja lisää kolmanteen. Ja kolmannessa Jymy olikin jo paremmin pelissä mukana ja siinä päästiin 22:een pisteeseen.
Reilu tappio, mutta tästäkin löytyy postiivista. Vaikka olimme selvästi tappiolla, poikien "selkäranka ei katkennut", vaan yritettiin kuitenkin pelata kaikki pallot. Lopuksi valmentaja totesi, että "nyt leuka rintaan ja tästä eteenpäin ei paluuta voittojen tieltä". Noh, ihan varma en ole sanamuodosta, mutta eteenpäin kumminkin!

/MVa