Jymyn NJ-97 jatkaa valtakunnan ylimmässä poolissa

16.11.2015

Lauantaina pelattiin Peräseinäjoen Ritolahallissa A-poikien SM-sarja ylimmän A-poolin turnaus Nurmon Jymyn -97 poikien isännöimänä. Vieraaksi saapuivat hallitseva Suomenmestari Keimolan Kaiku sekä hallitseva SM-hopeamitalisti Rantaperkiön Isku. Kolmantena vierailijana oli aina kova VaLePa Vammalasta.

NJ-97 aloitti päivän nappipelillä Rantaperkiön Iskua vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja kääntyi lopussa Jymylle 26-24. Toiseen erään lähdettiin vauhdilla liikkeelle ja siinä päästiin viemään Iskua oikein kunnolla : 25-11 voitto ei jättänyt selittelyille sijaa. Peli kokonaisuudessaan oli erittäin hyvää, suorastaan parasta tällä kaudella. Onnistumisia tuli joka osa-alueella ja virheiden määrä pidettiin pienenä. Voitto NJ-97lle siis 2-0.

Toisessa ottelussa vastaan asettui KeiKa. Tähän peliin emme saaneet hyvää alkua ja pelihurmosta emme onnistuneet ottelun aikana löytämään. Jonkun verran virheitä mutta iso joukko hivenen huolimattomia suorituksia piti meidät takaa-ajo asemissa läpi ottelun. Kummastakin erästä 25-19 lukemin tappiot ja pisteet KeiKalle erin 2-0.

Kolmanteen peliin lähdettiin taas petraamaan otteita ja se onnistuikin. 2-0 voitto  VaLePasta (25-17, 25-13) oli hyvä lopetus päivälle. Viimeisessä ottelussa Rantaperkiön Isku voitti KeiKan joten päivän päätteeksi kolme joukkuetta oli 4 pisteessä. Eräsuhteiden turvin KeiKa ja NJ-97 säilyttivät paikkansa valtakunnan ylimmässä A-poolissa Iskun ja VaLePan tippuessa B-pooliin.

NJ-97 lähti peliin hivenen vajaamiehisenä ja flunssakuumeilut verottivat vielä pelaajien lukumäärää päivän aikana. Joukkue osoitti monimuotoisuutensa ja pelaajat monien pelipaikkojen hallinnan kun viimeiseen peliin lähdettiin hyvinkin normaalista poikkeavalla kokoonpanolla. Ja hyvinhän se meni!

NJ-97 pelit jatkuvat näillä näkymin Kuopiossa lauantaina 5.12. jolloin A-poolissa Jymyn lisäksi ovat KeiKa, NaPa Rovaniemeltä ja PuWo Kuopiosta.