Pelaavatko Jymyn naiset 1-sarjan finaaleissa?

24.2.2016

Jymy-Nice Team-välieräsarja jatkuu tarvittaessa sunnuntaina Nurmohallissa.
Jymy-Nice Team-välieräsarja jatkuu tarvittaessa sunnuntaina Nurmohallissa.

Vastaus kysymykseen selviää tulevan viikonlopun aikana, kun Jymyn ja Nice Teamin välisen välieräsarjan ratkaisu on edessä. Lyömällä lauantain kohtaamisessa Nice Teamin Joensuussa Jymy varmistaisi finaalipaikan eikä sunnuntaille kaavailtua kolmatta kohtaamista tarvittaisi.

Lentopallon naisten 1-sarjan finaalijoukkueet selviävät tulevana viikonloppuna. Ottelusarjat ovat katkolla Jymyn ja Kuortaneen hyväksi, kun eteläpohjalaisjoukkueet ottivat avausvoitot kotikentillään vajaat kaksi viikkoa sitten.

Jymy lähtee Joensuuhun hyvistä lähtökohdista. Kahdessa edellisessä play off -ottelussa joukkue on yltänyt huippusuoritukseen. Jos Jymy kykenee jatkamaan samassa tahdissa, finaalipaikka on erittäin lähellä varmistua jo lauantaina Joensuussa.

Helpolla Jymy ei tule pääsemään. Nice Team on ollut tällä kaudella 1-sarjan vakuuttavin kotijoukkue. Ainoastaan kerran joensuulaiset ovat hävinneet kotiparketillaan. Esimerkiksi syksyllä Jymy kärsi Joensuussa erin 3-1 tappion.

Jos Jymyn ja Nice Teamin välinen ottelusarja ei ratkea vielä lauantaina, sunnuntaina pelataan välittömästi välierien kolmas ja ratkaiseva ottelu Nurmohallissa klo 18 alkaen.

Vastaavasti Kuopiossa Puijon on kyettävä kaatamaan Kuortane lauantaina pitkittääkseen välieräsarjan kolmanteen otteluun sunnuntaille.

Otteluita voi seurata reaaliajassa Lentopalloliiton tulospalvelusta: 
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/live.php