Tasainen avausfinaali Puijolle

7.3.2016

1-sarjan avausfinaali oli upea ja tasainen ottelu. Jymyn hakkuri Maja Potpara takoi huimat 29 pistettä, mutta Nurmo joutui taipumaan tiukasti erin 3-1 (25-23,22-25,25-23,25-21). Finaalit jatkuvat kahden viikon päästä lauantaina, jolloin mestaruus on katkolla Puijolle.

Kuopion Puijo Wolley ja Jymy pelasivat noin 300 hengen edessä tasaisen 1-sarjan avausfinaalin. Ottelu ratkesi neljänessä erässä Puijon kurottua Jymyn piste-etumatkan kiinni, mikä vei kuopiolaiset erä- ja otteluvoittoon.

Molemmat joukkueet pelasivat ottelun vähillä virheillä. Kumpikin joukkue pyrki hajottamaan vastustajan nostopeliä kovalla aloitussyötöllä. Vastaanotto toimi kuitenkin hyviä kummankin joukkueen osalta. Se pieni ero tuli torjunnoissa ja laitahyökkäysten onnistumisissa.

Jymyn illan vahvin pelaaja oli hakkuri Maja Potpara, joka takoi neljään erään 29 pistettä. Puijon hyökkäyspelin vastuu jakaantui tasaisesti laita- ja keskipelaajien välillä.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen kahden viikon kuluttua Nurmossa ja kahdella otteluvoitolla heltiää 1-sarjan mestaruus.