NJ -01 TYTÖT VAKUUTTAVASTI FINAALIIN!‏

5.4.2016

Aivan, kuten poikienkin puolella, turnausten välinen tauko meni enemmän ja vähemmän pelaajien sairastellessa. Onneksi viikolla ennen SM -välieriä alkoi vaivakierre helpottaa, joitakin selkävaivoja lukuun ottamatta. Niinpä saimme kaikki kahdeksan pelaajaamme mukaan turnaukseen Korpilahdelle ja otteet viikolla olivat jo melko keskittyneitä.

Ensimmäinen pelimme oli ainutta toistaiseksi kohtaamatonta joukkuetta vastaan eli Euraa. Eka erä olikin hiukkasen tuntuman hakemista, kuukauden ottelutauon jälkeen, ja omien huolimattomien suoritusten myötä hävisimme sen niukasti 23 -25. Toisessa erässä saimme otteet taas kohdilleen ja oma pelin toimimaan ja siitä voitto 25 - 19. Kolmas meni samalla kaavalla ja lopputulos 15 - 11 sekä otteluvoitto 2 - 1.

Toinen pelimme oli vanhaa tuttua Vilppulan Tähteä vastaan ja siinä asenne oli kunnossa heti alusta. Näin hallittu ja ansaittu voitto 2 - 0, erin: 25 - 20 ja 25 - 18. Tässä vaiheessa SM - finaalipaikka oli jo lähellä ja kun Korpilahti voitti Euran 2 - 0, se varmistui lopullisesti.

Kolmas peli olikin kahden, jo finaalipaikkansa varmistaneen joukkueen, meidän ja Korpilahden välinen. Huolimatta varsinaisen panoksen puuttumisesta, tytöt pelasivat ehjän pelin ja koko ryhmä loisti tasaisuudellaan. Näin kolmaskin voitto, erin: 25 - 18 ja 25 - 18 ja jo kolmas peräkkäinen turnausvoitto peräkkäin varmistui!

Valmentaja ei voisi olla ylpeämpi koko joukkueesta, joka on parantanut otteitaan tasaisesti turnauksesta toiseen kauden aikana. Nyt voimmekin rennoin mielin lähteä finaaleihin Kuortaneelle haastamaan ikäluokkamme parhaita joukkueita ja nauttimaan ison turnauksen ilmapiiristä. Myös tyttöjen peleihin ovat kaikki Jymyläiset erittäin tervetulleita!

-Esa-