B-tytöille SM-kultaa!

11.4.2016


Joukkueurheilussa jokainen kausi pitää sisällään erilaisen tarinan. Esikoulusta lähtien remmiimme kuuluneet Emmi, Iida, Milla ja Roosat saivat seurakseen tälle kaudelle uusia pelikavereita ja uuden valmentajan. Sanni, Anni, Ansku, Liisku ja Laura hyppäsivät kelkkaamme SeLestä, Julia Laihialta ja Kuortaneelta mukaan tulivat Venessa, Veda, Iina ja jo viime vuonna porukassamme iskenyt Annika.  
Valmennusuransa aloitti Masa, ja varsin kunniallisin tuloksin...

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämän kauden osalta sapluuna oli se, että Kuortaneen tytöt hoitavat meidän täydentämänä A-tytöt ja me etenemme B-tytöissä "omillamme" kauden huipennukseen, SM-finaaleihin saakka. Tuossa vaiheessa tytöt tulevat sitten mukaan lopulliseen mestaruusjahtiin.
Poolivaiheissa matkasimme 3 x A-poolissa, 2 x B-poolissa ja kausi eteni koko ajan suunnitelmien mukaan. 77 joukkueen sarjassa tärkeät voitot oikeisiin paikkoihin, välierävaiheessa sijoilla 1-4, siinä yksi voitto ja varmistus sille, että poolivaiheen "kingi", Salon Viesti kohdataan finaaleissa aikaisintaan loppuottelussa. Ja näinhän siinä sitten kävi...

Mestaruuden voittaminen on monen asian summa. Taito ja motivaatio ratkaisevat isommassa kuvassa, mutta yksittäisen turnauksen osalta ratkaisevia tekijöitä ovat itseluottamus, rohkeus, vireystila, pelaajien roolitus, onni ja ilmapiiri, jossa on hyvä hengittää. Tällä kaudella kaikki em. palikat olivat kohdallaan. Isoimmat kiitokset siitä Matille ja motivoituneille tytöille. Kiitokset myös 11 vuotta mukanamme kulkeneille vanhemmille, sekä niille uusille vanhemmille, jotka matkaamme ovat liittyneet. Vilpitön kiitollisuus ja kannustus olivat se viimeinen pala, joka mestaruuteen vaadittiin.

SM-finaalien tulospalvelu löytyy tästä ja kuvagalleriastamme löytyy jotakin katseltavaa.

Marko ja Virpi