NJ Tähtien hopeinen kausi päätökseen

19.4.2016

Kuvassa hopeamitalistit vas. Moona Siltanen, Iita Mäkinen,Marjukka Seppälä ja Linnea Siltanen
Kuvassa hopeamitalistit vas. Moona Siltanen, Iita Mäkinen,Marjukka Seppälä ja Linnea Siltanen

NJ Tähdet pelasi lauantaina lopputurnauksen E-tyttöjen tiikerisarjassa sijoista 1-6.

Tähdet on pelannut hyvällä harjoittelu motivaatiolla koko kevään A poolissa. Joukkueet ovat vaihtuneet lukuunottamatta Jurvan pöllöjä.

Lopputurnauksessa oli mukana Jurvan lisäksi Isojoki, Ylihärmä, Lapua ja toinen joukkue Nurmosta. Tähtien hienoa suoritusta lisää, kun vastustajat olivat jopa kaksi vuotta vanhempia kuin meidän tytöistä kaksi.

Lopputurnaus alkoi pelillä Jurvaa vastaan. Jurva otti selkeän 2-0 (25-18,25-17) tytöistä. Alkulohkossa toisenavastaan tuli Ylihärmä siinä tähdet otti 2-0 (25-20, 25-17) voiton alkulohkon toinen sija ja puolivälieriin. Puolivälierässä tuli vastaa Nurmon toinen joukkue ensimmäinen erä tiukkaa vääntöä jatkopalloille erä tähdille 26-24 toinen erä oli huomattavasti helpompi tähdille voitto siinä 25-12 ja välieriin 2-0 voitolla.

Välierässä vastaan tuli Lapua. Pelin tiimelleksessä allekirjoittaneenkin piti jo kommentoida Lapuan kannattajien kannustusta. Pelioli tiukka ensimmäinen erä Lapualle 25-21, toinen erä jatkopallojen jälkeen tähdille 27-25. Ratkaiseva kolmaserä venyi myös 19-17 ja voitto tähdille 2-1 kultapeli. 

Kultapelissä tuli vastaan kukapas muu kuin Jurva. Nyt ei annettu niin helpolla voittoa kuin alkulohkossa. Pelattiin kolme erää 10-25,25-23,8-15 Jurva sai ansaitusti kultaa ja me yhtä ansaitusti hopeaa.

Olen niin ylpeä teistä Iita, Linnea, Moona ja Marjukka!

Hienoa työtä Henna, Jenni ja Maiju valmennuksessa.

Tulokset:

  1. JU Pöllöt
  2. NJ Tähdet
  3. LapVi
  4. IU-Bilehileet
  5. YJ Jellonat
  6. NJ JyTy 4

Onnea tytöille ja valmennus tiimille!

T.Sari joukkueen varavalmentaja yleismies jantunen