NJ2 päätti A-tyttöjen SM-urakan neljänteen sijaan

19.4.2016

Lentopallokauden avausta odoetaan vesi kielellä, se viedään läpi suurilla tunteilla ja sen päätyttyä huokaistaan helpotuksesta.

Nurmon Jymyn A-tyttöjen kakkosjoukkue päätti kautensa Valkealassa järjestettyyn SM-lopputurnaukseen. Turnaus aloitettiin pienellä lämmittelytreenillä, jonka jälkeen vierailimme Kuusankosken terveysaseman ensiavussa yhden ruhjoutuneen nenän kanssa. 
Kiva paikka, unkarilainen lääkäri ja odotustilan televisiosta tuli ääni ja kuva, joskin eri tahtiin.
Mitalitoivein matkassa ollut joukkueemme sai viime hetken vahvistuksen, kun Huhtalan Neea puki tälle kaudelle ensimmäistä kertaa pelipaidan päälleen. Sopiva oli, joten kaikki oli valmista. 
Liekö turnauksen nuorimman joukkueen näyttämisenhalu ollut liiankin suuri, sillä pelit eivät aivan niin rennosti edenneet, kuin olisimme toivoneet. Lauantain saldo oli kuitenkin riittävän hyvä ja sunnuntaiset mitaliottelut aloitettiin laskevin turvotuksin ja mustunein silmin.
Hieno päivä tuo onnea ja huono oppia, sanotaan. Meille sunnuntai oli opinpäivä. Takataskuun sija 4 ja kotimatka aloitettiin mollisävelin. Sen verran matka oli kuitenkin pitkä, että viimeiset sadat kilometrit kääntyivät jo duurin puolelle. 

Turnauksen ykkönen oli oikeutetusti meidän ykkönen (NJ1), josta sydämelliset onnittelut! Mestarijoukkueessa pelasivat mm. Havilan Sofia, Norrbackan Sofia ja Riikilän Emmi meidän treeniringistä, joten voitaneen sanoa, että Toivolan Matti on tällä kaudella seuramme menestynein valmentaja. 

Iso kiitos Kuortaneen tytöille vanhempineen ja herttaisine isovanhempineen. Mukavaa porukkaa kaikki, vaikka eivät nurmolaisia olekaan :) 
Toivottavasti saamme nauttia Kuortaneen tyttöjen suorituksista sinisissä paidoissa myös jatkossa. 
Kiitos Katalle, joka jaksaa pyörittää menestyvää seuraamme ja jos tässä yhteydessä innostuksissani saan vielä jotakin mestaria kiittää ja onnitella, niin nuo viestit menevät Hautalan Sandralle. Näiden vuosien aikana olemme puolisoni kanssa monesti todenneet, kuinka fiksu tyttö on kyseessä, joten tulkoot tämäkin nyt ilmi. 

Joukkueemme ja omasta puolesta toivottelemme kaikille aurinkoisia hetkiä pelikentille ja niiden reunoille.

Joitakin uusiakin kuvia löytyy jälleen galleriastamme ja SM-finaalien tulokset löytyvät tästä. 

Kiitos!

mh