Vuosi vuoden jälkeen yhtä juhlaa

20.4.2016


On se jännää näiden tyttöjen kanssa tämä elämä. Ei kisaa ettei Queenin Champpion soi taustalla. Ja taas se tapahtui. Queen pisti parastaan ja pokaali kiersi kädestä käteen. Tytöt olivat mestaruuden ratkettua kuin Eeviksen rusoposkiset lastenlapset, täynnä riemua ja iloa. Tuomelan kuperkeikka oli huippua, vaikka allekirjoittanut luuli tapahtumaa sydäriksi. Upea viikonloppu ja loistava lopputulos. Kannustusjoukot hoitivat hommansa kiitettävästi pikkuisine torvineen ja helistimineen.

A:an lopputurnauksesta ei oikein yleensä osaa arvata mitään. Eri pelaajat, eri kokoonpanot kuin alkusarjoissa. Joukkueisiin kerätään kaikki tähdet. Liigakokemus on rautaa. Mutta ehkä se rauta on joskus liian kuumaa. Nämä kisat voittivat yhtenäinen toisensa tunteva joukkue, joka tietää ja tuntee rajansa ja mikä tärkeintä, miten se raja ylitetään.

Kaiken kaikkiaan hieno ja ikimuistoinen viikonloppu Kouvolan seudulla. Finaaliottelusta jäi hyvä maku. Ploki on kova ryhmä. Lyöntivoimaa ja liberovoimaa löytyy. Ei mitään turhaa mussutusta vaan peli pelataan ja tuomari tuomitsee. Plokin lyöminen finaalissa on iso sulka joukkueelle.

Tuomelalla oli mahtava vuosi. Ykkössarjan hopea ja A-tyttöjen SM-kulta! Siinä on pala purtavaksi niin valmentajalle kuin valmentajalle. Kovaa ja onnistunutta työtä läpi vuoden ja lopuksi vielä kuperkeikka kaiken kukkuraksi. Hyvä Kari!

Lopuksi vielä iso kiitos koko joukkueelle koko kaudesta. Hieno ja fiksu porukka kaikki tyynni. Tämä Nurmon Jymyn A-tyttöryhmä muistetaan vielä kauan areenoilla ja pelikentillä pitkin Suomen maata.

Mestarijoukkue

Julia Niemi
Lotta Harju
Sandra Hautala
Jemina Laitila
Fiija Maunula
Sofia Norrbacka
Sofia Havila
Linda Salo
Emmi Riikilä
Riikka Valkonen
 

Tyttöjen sijoitukset ja All Stars-pelaajat

1. Nurmon Jymy 1
2. Ploki Pihtipudas
3. Rantaperkiön Isku, Tampere
4. Nurmon Jymy 2
5. Ylöjärven Ryhti
6. Jyväslentis, Jyväskylä
7. PuMa-Volley, Helsinki
8. Valkealan Kajo
 

A-tyttöjen Finaaliturnauksen tähtiseitsikko:
Passari: Julia Niemi (Jymy1)
Keskitorjujat: Eeva-Maria Koskinen (Ploki) ja Lotta Harju (Jymy1)
Yleispelaajat: Saara Holm (Jyväslentis), Nea Hämäläinen (Ploki)
Hakkuri: Hanna Rahko (RaIsku)
Libero: Sini Koljonen (Ploki)

 

Terveisin Juhani