JymyBeach -turnaus sai hienon vastaanoton

17.7.2016


Järjestyksessään ensimmäinen JymyBeach -tunaus pelattiin 15.7. - 17.7. Seinäjoen ydinkeskustassa Vekseliautiolla. 
Turnaus järjestettiin yhdessä Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa ja kaksi pelikenttää katsomoineen rakennettiin yhteisvoimin. 
Turnaukseen osallistui kaikkiaan 30 joukkuetta. Naisten ja miesten harrastesarjoihin osallistui molempiin kahdeksan joukkuetta, miesten kilpasarjaan kymmenen ja naisten kilpasarjaan neljä joukkuetta. 
Perjantain ohjelmassa oli harrastesarjat, joissa miesten ykköseksi kampesi sekapari Nostajat Riihimäeltä. Naisten ykkönen oli joukkue Pätkät (Liisa Mäki-Pelkola, Annika Torkko). Harrastesarjalaiset osoittivat turnauksessa urhollisuutensa ja joukkueet pelasivat sarjat läpi vesisateesta huolimatta.
Lauantaina hiekkalaatikon valtasi miesten kilpasarjan kymmenen joukkuetta. Aurinkoinen sää helli pelaajia ja katsojat täyttivät pyörillä liikuteltavat lehterit. Päivän päätteeksi korkeimmalle pallille kapusi joukkue Mestarit, jossa pelasivat Antit Ropponen ja Peltokangas, toiseksi sijoittui joukkue Matoluoman Ponnistus (Jukka Katila ja Arttu Perello) ja kolmanneksi Beach Bums (Antti Annala ja Juha Nyrhilä).
Sunnuntaina vuorossa oli kilpasarjan naiset. Tällä kertaa matkassa oli mukana neljä paria ja paremmuudet ratkottiin vuoroin auringossa ja sateessa. Ykköseksi kruunattiin lopulta pari Tanja Eteläaho ja Maria Tuominen, toiseksi sijoittuivat Hautamäen sisarukset Essi ja Salla, kolmanneksi joukkue ZeiZei (Julia Niemi ja Jemina Laitila) ja pikahälytyksen pelikentille saaneet Noora Huhtala ja Annika Ropponen väänsivät sijalle neljä. 

Jymyn lentopallojaosto kiittää kilpailijoita, kökkäväkeä ja yhteistyökumppaneita. Kioskitarjoilujen lisäksi yleisö sai mittauttaa PLU:n toimesta mm. kehonkoostumustaan, josta myös kiitokset!

Kilpasarjojen osalta kuvagalleria löytyy TÄSTÄ.

Joukkueiden sijoitukset löytyvät TÄSTÄ.