A-tytöt piipahti A-poolissa Rovaniemellä

6.11.2016

Turnauskokeilu: Nelospaikan torjunta kolmella pelaajalla
Turnauskokeilu: Nelospaikan torjunta kolmella pelaajalla
Pukinpajassa täytyi tyytyä kuvaan ilman pukkia.
Pukinpajassa täytyi tyytyä kuvaan ilman pukkia.

Allekirjoittaneen 40-vuotisen palloiluhistorian pisin pelireissu on nyt sitten tehty Rovaniemelle. 36 tunnin pikavisiitti napapiirille piti sisällään 15 tuntia matkustusta, yön hotellissa ja kolme kovaa ottelua valtakunnan kärkiseuroja vastaan.
Kahdeksan tytön muodostama joukkueemme koostui tällä kertaa täysin "oman kylän" tytöistä ja Kuortaneen tytöt saivat valmistautua rauhassa tulevaan härkäviikkoonsa.
Avausottelussamme saimme vastaan Rovaniemen omat WoVon tytöt. Paikallisessa akatemiassa, sekä liigajoukkueen mukana treenaavat (ja pelaavatkin) tytöt olivat heti alkuun kova haaste. Tasaisessa ottelussa mieleen jäi muutama vastustajan yp:n kaapitus, ja päävastuussa tässä tehtävässä oli keskarimme "Norppa" Norrbacka. Mielen syövereihin jäi lisäksi joukkueemme tasaisuus pelin kaikilla osa-alueilla, sekä hitusen vastustajaa monipuolisempi hyökkäyspeli. Voitto lopulta kotimatkalle vietäväksi erin 2-1.
Kovan latingin jälkeinen peli on valitettavan usein astetta, tai kahta flegmaattisempi. Niin nytkin. Vaisut erien alut Ylöjärveä vastaan eivät kuitenkaan verottaneet liikaa, vaan molemmat erät kammettiin lopulta kotiin. 
A-poolipaikan varmistuttua ja poroa nautittuamme (ruokana) vastassa oli Rantaperkiö ja Hautalan Sandra. Sandra on toipunut vaikeasta polvivammastaan ja pelasi itselleen hieman vieraalla paikalla passarina. Mainioista passeista huolimatta tasomme kuitenkin riitti ja 2-0 -voiton myötä kotimatka sai alkaa. 

Iso kiitos rovaniemeläisille hienoista järjestelyistä!

Päivän anti oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Joukkueemme taso on laaja ja henki porukassa on priimaa. Seuraavaksi suuntaammekin valtakunnan toiseen ääripäähän Helsinkiin.

Turnauksen tulokset löytyvät tästä.

Juttua WoVon sivuilta tästä. 

Kuvia tästäkin reissusta löytyy galleriastamme täältä.

-mh-