A-poikien kotiturnaus 26.11. voitokkaissa merkeissä

29.11.2016

A-pojilla oli menneenä viikonloppuna mielenkiintoinen turnaus, kun vieraaksi Keskinurmon koululle saapuivat A-poikien hallitseva suomenmestari KeiKa ja hopeamitalisti NaPa. Kolmantena vierasjoukkueena mukana oli A-volley. Tarjolla oli siis huippukattaus (kaikki hallitsevat a-poikien  mitalistit samassa turnauksessa) joka vetikin hyvin väkeä katsomoon (Kolme maksanutta - Maukka, Heikki ja Miika ;).

NJ-97 kannalta lähtökohdat turnaukselle olivat haastavat kolmen pelaajan ollessa mestaruusliigan otteluissa ja kahden pelaajan sairastuvalla. Kahdeksalla pelaajalla lähdettiin turnausta voittamaan ja voitettiinhan se. Kaikki ottelut NJ-97lle luvuin 2-0.

Resepti voitettuihin otteluihin oli selkeä: vastaanotto oli kauden parasta ja omia suoria virheitä tehtiin max. 4-6 kpl/erä joka takasi loistavan side-out pelaamisen ja tiukoissakin paikoissa turvallisen 2-3 pisteen johdon.

Hakkuriosaston ollessa tyhjillään Patu otti hakkurin roolin ja teki tasaisen tappavaa jälkeä niin hyökkäyspäässä kuin syöttöruudussakin. Pahimpien hypäripommien paukkuessa meidän omalta libero-Jereltä kuului muutama osaaottava ähkäisy kollegansa käsien puolesta – sen verran kovassa kunnossa oli tykki syöttöruudussa.  Patun paikan YP-osatolla otti pikkuveli Hemu, joka yhdessä Hakamäen Paten ja Syrjälän Jeren kanssa pelasi todella kovan luokan vastaanottopelin. Kasimir pääsi pyörittämään monipuolista hyökkäyspeliä jota oli ilo seurata läpi päivän. Tehoja löytyi niin keskariosastolta Kimin ja Aksun toimesta kuin laidoilta Hemun ja Paten toimesta. Mikael hoiteli syöttövaihtoja sekä luuti Keika-pelissä YPn tontilla kaapittaen koko turnauksen ottelupallon.

Nyt pelattiin ihan oikeaa lentopalloa!! Kahden edellisen turnauksen virhesumat oli unohdettu ja vastaanotto saatu todella kovalle tasolle. Tästä jatketaan pelejä joulukuussa B-poolissa.