A-tytöt joulutauolle mollisävelin

18.12.2016Vaikka en ennustajaeukko olekaan, niin jotenkin oli kutina, että koska "SE" turnaus tulee eteen. Takana kolme turnausta, yhdeksän voittoa, ei tappioita. Koossa vajaamiehinen, -kuntoinen ja -virtainenkin porukka ja edessä kotiturnaus. No, kutinat oli tällä kertaa kohdillaan ja pelikentällä oli enemmän tai vähemmän paikallaan pönöttäviä Taavi-pojan hiekkakakkuja ja tulos oli sen mukainen. 
Jos ei pelit ja erät ole yleensä sisaruksia keskenään, niin nyt kyllä olivat. Jokaisen ottelun avauserät seurusteltiin Nukkumatin kanssa, tokaan erään saatiin hitusen ryhtiä ja vipat erät hävittiin niukasti. Täsmälleen sama sapluuna joka pelissä!
Ei auttanut kumarrukset Mekkaan (kuva1), eikä pisteiden jumalia kosiskeleva tanssirituaali (kuva2), eikä mikään muukaan...
Yhtä kaikki, varsin veikeä on tämä A-tyttöjen sarjajärjestelmä. Viime vuosista poiketen poolivaiheella ei enää suurempaa merkitystä ole, koska finaaliturnauspaikkoja ei enää pooleista ansaita. Näin ollen turnaukset pelaillaan läpi, katsastellaan mahdollisia tulevia turnauspaikkoja, joita nytkin oli tarjolla Rovaniemelle, Helsinkiin ja Ylöjärvelle. Ansaitsimme tällä kertaa tuon viimeisen, josta mielihyvää kovasti koemme.
Lopputurnauksen osalta tilanne onkin sitten täysin uusi, koska tammikuun loppuun mennessä leimaillaan vapailla markkinoilla olevat pelurit ja voimasuhteet saattavat muuttua oleellisestikin.
Syyskausi on töpötelty, isot kiitokset joukkueeni pelaajille, vanhemmille ja kaikille muille myönteisesti toimintaamme vaikuttaneille tahoille.

"Tänään ei ollut meidän päivä, mutta huomenna on... tai ylihuomenna."

Leppoisaa joulun aikaa.

Lisää kuvia galleriassamme

Turnaustulokset täällä

-mh-