A-tytöt nautiskelivat kauden viimeisestä poolista

29.1.2017

- Älä mene njet njet, laulaa ylöjärvinen Eppu Normaali. Niin vaan mentiin ja tämän suhteellisen heikon aasinsillan myötä kauden viimeinen pooliturnaus pelattiin siis Ylöjärvellä.
Kohtalaisen vaatimattoman kotiturnauksemme myötä tämän päivän tavoite oli, että Jymy pamputtaa taas, vai oliko se poliisi...
Avausottelussamme verkon toisella puolella pallosta kamppailivat Oulunsalon tytöt. Hitusen varovaisen avauksen myötä pohjoisen tytöt pääsivät muutaman pinnan karkumatkalle, mutta erän loppua kohden palaset asettuivat paikalleen ja erävoitto kirjattiin meille lukemin 25-18. Toisessa erässä peli sen kuin vain parani ja vahvat syötöt löysivät kohteensa. Erä kotiin 25-12. Yleispelaajamme Emmi ja Hilu keräsivät tehot +9 ja molemmat hyökkäsivät 50 %:n tehoilla. 11 ässää, 6 torjuntaa ja vähäiset virhemäärät lämmittivät fläppitaulun kantajaa.

Toisessa pelissä orkesteriamme muutettiin reippaahkosti ja vastassa Fire Star. Hiukan nihkeä startti jälleen, mutta sitten ralli pääsi alkamaan. Eka erä meille 25-22 ja toka selvemmin 25-10. Tällä kertaa tehot jakautuivat tasaisesti koko hyökkäysarsenaalille. Hilu, Emmi, Petra, Roosa ja Norppa (Norrbacka) kokosivat +4 tehot. Vastaanotto pisti tilastoista myös silmään ja syöttöjen kohteena ollut Emmi hoiti tehtävänsä 94 %:n varmuudella (16/17). Fläppitauluun piirtelijä oli lisäksi tyytyväinen toisen erän pieneen virhemäärään (5).

Päivän vipassa pelissä ratkottiin turnausvoitto kotipitäjää Ylöjärveä vastaan. Suhteellisen tasaisessa avauserässä olimme veturin paikalla ja erä lopulta kotiin lukemin 25-18. Edellistä tasaisemmassa toisessa erässä saimme jo pari ottelupalloakin, mutta suhteellisen massiivisen virhesuman myötä tanssimme lopulta Pimeyden tangoa ja erä "Epuille" 27-25. Tilastoijamme mukaan omia virheitä tangoerään lopulta peräti 17 kpl!!
Päivän viimeinen erä oli lopulta hanskassamme ja erävoiton 15-7 myötä koko turnaus päätettiin puhtaaseen saldoon. Kolmannessa pelissä Emmillä tehot +10 ja 5 ässää. Hilu ja Tata keräsivät tehot +6 ja Hilulle 3 ässää. Koko joukkueen ässämäärä oli 12 ja vihulaisten 3, joka kertoo jälleen läpi turnauksenkin erinomaisesti toimineesta vastaanotostamme.

Seuraavaksi välierävaiheeseen n. 1,5 kk kuluttua.

Turnauksen tulokset löytyy tästä.

Rullailemalla kuvagalleriamme loppupäähän näet turnauksen mainiota kuvasatoa tästä.