NJ-01 pojat C-poolin turnauksessa Kempeleessä

14.2.2017


Perjantaina lähdettiin reisuun kohti Kempelettä ja Oulua. Matkasuunnitelma oli selvä eli ajomatka illaksi Ouluun, yöpyminen Oulussa ja aamusella Kempeleeseen turnaukseen. Panosta turnaukseen oli, sillä lohkon kaksi parasta joukkuetta saisivat edukkaamman lohkon välieriin.

Illalla tehtiin Oulussa pieni kävelyretki ja törmäsimme torilla kuvassa olevaan potentiaaliseen keskari-aihioon. Ettan valmentaja Kuoksan Olli kuitenkin ilmoitti, että kaveri pitää jättää rauhaan joten emme saaneet vahvistuksia mukaamme.

Lauantaina hoidettiin aamuvalmistautumiset klo 7.30 alkaen ja pelipaikalla oltiin hyvissä ajoin. Aikaa jäi kunnon happihyppelylle ennen ensimmäistä peliä.

Ensimmäinen peli oli isäntäjoukkue Kempelettä vastaan. Ensimmäisessä erässä oltiin mukana 14-13 tilanteeseen asti. Sen jälkeen kaksi huonoa rotaatiota peräkkäin lukuisilla virheillä ja erä oli taputeltu loppuluvuin 25-19. Toiseen erään saatiin hyvä alku. 6-3 johtoasema  kuitenkin menetettiin vastaanottoon, Kempele syötti 10 putkeen ja putki poikki vasta 6-14 tilanteessa. Se oli siinä, häijysti pataan 25-12 ja koko peli 2-0.

Ensimmäisen pelin jälkeen pidettiin pienet henkiset ravistelut ja syötiin lounas. Jompikumpi tai kumpikin auttoi ja uusi peli-ilme löytyi.

Toinen peli oli Parikkalaa vastaan: tiukoista eränumeroista (sekä meidän lukuisista ekan erän virheistä)  huolimatta  olimme koko ajan kuskin paikalla. Hätää ei ollut missään vaiheessa. Voitto meille 2-0 (25-23, 26-24).

Kolmas peli olikin sitten Salon Viestiä vastaan. Voitolla meillä olisi mahdollisuus lohkon kakkossijaan jota reissusta oltiin hakemassa. Hyvällä syötöllä saatiin vastustajan peli aivan sekaisin. Peli oli täysin meidän ylivoimaa . Toisen erän kruunasi Ilmarin syöttöputki 10-0 tilanteeksi. Hyvää yötä Salo ! Loppunumerot 2-0 (25-17, 25-10) ja lohkon kakkossija.

Hyvistä asemista ja hyvillä mielin kohti välieriä.