Pikkupojille menestystä Jymy -turnauksessa

Agents hopeaa
Ninjat pronssia
Iloiset Chimat
Starwarseille historian ensimmäinen voitto

Jymyn pienimmät eli F-pojat olivat neljän joukkueen voimin hakemassa lisää pelikokemusta ja taitojen karttumista kauden viimeisessä turnauksessa eli Jymyturnauksssa. Mukana kauden aikana on ollut kaikkiaan 24 poikaa, joten melkoinen hulina on salilla käynyt.

Pikku hiljaa ovat taidot karttuneet ja nyt päästiin jo todella hienoihin suorituksiin. Kaikkein nuorimmat 2010 -syntyneet Starwarsit ilahduttivat upeilla suorituksillaan ja ottivat kaikkien aikojen ensimmäisen voittonsa. Todella hieno suoritus ja pojilla on vielä kaksi vuotta aikaa pelata tässä sarjassa. Sijoitus turnauksessa pelien mennessä ristiin 12. Chimat pelasivat nousujohteisesti ja oli hienoa nähdä, miten yhden viikonlopun aikana peli kehittyi ihan silmissä. Viimeisessä ottelussa sitten voittotilikin aukesi parin aikaisemmin saavutetun erävoiton lisäksi, joten sijoitus turnauksessa 10.

Kokeneemmat joukkueet eli Agentsit ja Ninjat pelasivat itsensä saman alkulohkon kautta mitalipeleihin ja joutuivat kohtaamaan toisensa taas välierässäkin. 08-syntyneet Agentsit veivät molemmissa kohtaamisissa pidemmän korren ja selviytyivät finaaliin. Finaalissa ihan paras puhti oli jo kadonnut ja YJ Punainen vei ansaitun voiton erin 2-0. Saavutuksena kuitenkin poikien ensimmäinen turnausmitali, hopeinen sellainen! Pronssipelissä 09- Ninjat sen sijaan kuritti Vaasan Kiistoa ja näin ollen pojille hienosti pronssia.

Onnittelut kaikille pojille hienosta turnauksesta ja kolmen joukkueen osalta pelit jatkuvat sitten vielä Power Cupissa!