A-tytöille Powerista hoppeeta

12.6.2017

Varsin menestyksekkään hallikauden jälkeen puhalleltiin höyryt pihalle ja valmistauduttiin kauden viimeiseen turnaukseen, Poweriin. Tai no valmistauduttiin yhden yhteisharjoituksen verran...

Tytöt olivat tällä kertaa matkassa omin eväin, autoin ja suunnitelmin ja allekirjoittanut sai keskittyä lähinnä turistin rooliin. Eipä tuokaan rooli kovin helppo ole, sillä ohjeet ja huudot lähtivät jo aivolohkoistani etenemään, mutta pysähtyivät onnekseni suupieliin epämääräisenä muminana.

A-tyttöjen sarjassa oli mukana 13 joukkuetta ja alkulohkonsa kolmesta pelistä kaksi päättyi 2-1 voittoihin. Yksi ottelu kirjattiin puhtaaksi 2-0 voitoksi, joten lohkovoiton myötä puolivälieräpaikka oli selviö. Tällä kertaa Partiolaisista ei ollut vastusta, vaikka aina valmiina ovatkin, vaan 2-0 voitto vei tytöt välieriin ja ansaitulle aurinkoterassikierrokselle.
Hyvin nukutun (?) yön jälkeen aamun välierässä oli vastassa Alahärmän / Kauhavan joukkue. Niin vain kauden tuttu kaava jatkui ja 2-1 voiton myötä edessä oli finaaliottelu. Käytännössä juuri tämä joukkue pelasi kauden aikana naisten kakkossarjassa seitsemän viiden erän ottelua, jonka lisäksi tässä turnauksessa kolme kolmen erän ottelua ja kaikki nämä 10 peliä päättyivät lopulta voitontansseihimme! Näyttäisi siis siltä, että joukkueen henkinen kantti kestää ja munkitkin on kohdillaan, ainakin pelikentällä.
Turnauksen finaalissa Puma Volleyta vastaan joukkueemme sai jo ensimmäisessä erässä syöttää erävoitostakin, mutta niin vaan erä ja lopulta koko peli keikahti stadilaisille. Tuloksena siis toinen sija, joka täydensi tämän ikäluokan "tuplatriplan". Joukkueella on nyt Powerin kilpasarjasta männä vuosilta kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.
Järjestelyt turnauksessa sujuivat hienosti. Pelikentät olivat mainiot, ilma oli kohdillaan ja Vantaan kaupunkikin sai kukkaronpohjalleen täytettä - parkkisakkoja näkyi nimittäin lukematon määrä autojen tuulilasinpyyhkimissä.

Kiitokset turnauksen järjestäjille, tytöilleni ryhdikkäästä esiintymisestä, onnittelut Pumalle mestaruudesta, Alahärmän tytöille pronssimitaleista ja tietysti onnittelut kaikille jymyläisille hienoista suorituksista.