Jymyn kasvattama kolmikko myrskyää Hurrikaaneissa

19.7.2017Lienee Nurmon Jymyn lentopallohistoriassa ensimmäinen kerta kun kolme paljasjalkaista Jymyn kasvattia iskee samassa miesten liigajoukkueessa.
Tulevalla kaudella Loimaan Hurrikaanit tukeutuvat vahvasti nurmolaiseen nuoruuteen, taitoon, tahtoon ja "vaatimattomuuteen".
Kolmikosta Karri Kutinlahdella (22v) on jo kokemusta Hurrikaaneista, sillä tuo Nurmohallilla jalostettu keskitorjuja pokkasi viime vuonna joukkueensa kera SM-hopeaa.
Antti Ropponen (22v) puolestaan iski viime vuodet palloa parkettiin hakkurin paikaltaan Kokkolan Tiikereissä. Suhteellisen nuoresta iästään huolimatta Antti on kiertänyt jo maailmaa Tuomas Sammelvuon luotsaaman maajoukkueen mukana ja vasuri on laulanut varsin komeasti. 
Kolmikon nuorin, Matti Toivola (21v) ei luonteensa puolesta jää "isoveljiensä" varjoon. Matti passaili palloja menneellä kaudella joulupukin kanssa napapiirillä (PerPo) ja nyt jäätiköt vaihtuvat tropiikin hirmumyrskyyn.

Koko kolmikko on iskenyt palloa myös mailalla, kuten Nurmossa on tapana. Painimatolle heidän tiensä ei kuitenkaan ole vienyt, mutta kunnon niskalenkki imetään näillä leveysasteilla jo äidinmaidosta. Tulkoon tämäkin Loimaalaisille jo tiedoksi.

Kolmikon kuulumisia saimme lukea Ilkka -lehden palstoilta, joista kuva ja teksti liitteessä. 

Kiitokset lehteen Vainion Antille!

Hurrikaanien ja kolmikkomme meininkiä voi seurata mm. joukkueen internet-sivuilta täältä.