Miesten joukkueen pelaajasopimusten julkaisuja

28.8.2018

Miesten tulevan kauden joukkue

Miesten joukkue alkaa olemaan julkaisemista vaille valmista. Tehtyjen pelaajasopimusten julkaiseminen aloitetaan osastosta ’nuoret toivot’.

 

Jymyn A-pojista tälle kaudelle sopimuksen myös miesten joukkueen kanssa on tehnyt kolmikko, jonka yhteisinä nimittäjinä ovat syntymävuosi -01,  yli 190 sentin pituus, yli 330 ulottuvuus ja alle 10 rasvaprosentti. Uhkaavasti urheilijanuorukaisilta vaikuttavia pelimiehiä.

Joel Itänen: 17 vuotias 191 senttinen yleispelaaja, Seinäjoen lahja Nurmolaiselle lentopallolle. Pallo lähtee lujaa Joelin kädestä, niin tennismailan kanssa kuin ilmankin. Ei tarvitse kentällä tenniksestä tuttua kakkossyöttöä, vaan luottaa kovaan hypäriin heti ykkössyötöllä.  Kova käsi.

Mikael Luostarinen: 16 vuotias 197 senttinen yleispelaaja. Yhdessä Ilmarin kanssa Nurmon Jymyn pelaajapolun kasvatteja jo 10 vuoden ajalta. Nuoresta iästä huolimatta Mikaelilla jo plakkarissa yksi A-nuorten SM-hopea. Kova syömään ja vielä kovempi pelaamaan lentopalloa. Akatemian kruunaamaton kyykky-kuningas, yli 100 kiloa tangossa.

Ilmari Vainionpää: 17 vuotias 192 senttinen passari. ’Kuule valmentaja. Mis sie tarvitset oikein hyvää urheilijaa. Täs siul on sellainen!’. Ilmarilta taipuu urheilu kun urheilu parkourista lentopalloon ja lentopallokentällä pelipaikka kuin pelipaikka. Junnuvuosilta kokemusta löytyy niin yleispelaajan, hakkurin, keskarin, liberon kuin passarinkin hommista Jymyn riveistä 10 vuoden ajalta. Tammikuussa syntyneenä ollut aina joukkueensa nestori, mutta nyt miesten porukassa palaa ’poikain’ kastiin. Armoton pomppu.

 

Neljäntenä pelaajana ’Nuoret toivot’ – ryhmässä  on

Timo Alanen, riittävästi ikää ja riittävästi hihakosketuksia. Libero-Alasen muutama satatuhatta hihanostoa tuovat tukevan turvan Jymyn vastaanottoon. Sopimusneuvottelut olivat tuttuun tapaan pitkät ja haastavat ja päättyivät kolmen minuutin jälkeen (josta 2 minuuttia meni p***n puhumiseen) Timon kommenttiin ’Mukana ollaan, niin kauan kuin joku syrjäyttää. Toivottavasti pikkuhiljaa’. Eli tähän sopimuspykälään vedoten voidaan todeta Timolla olevan vielä saman verran vuosia Jymy-paidassa edessä kuin on takanakin. Eli reilusti yli 20 vuotta. Timohan debytoi Jymyn miestenjoukkueessa jo silloin kun loput nuoret toivot istuivat vielä pinnasängyssä ja katselivat mihin suuntaan pissa virtaa…