Miesten tulevan kauden joukkue osa 3

6.9.2018

Pitää mennä välillä kauas, että näkee lähelle. Ihmisen pitää lähteä välillä kotoa pois - maailmalle, jotta osaa arvostaa sitä, mitä kotona on. Tehtyjen pelaajasopimusten julkaiseminen jatkuu osastolta ’Pelimies voi lähteä Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaa ei lähde pelimiehestä! Tervetuloa takaisin kotiin, Äijät!

Mika Mäntylä: 23 vuotias 192 senttinen hakkuri&yleispelaaja. Mies, joka ei Lakeudella erityisiä esittelyjä kaipaa – tuon hirrrrmuisen lyöntikäden muistavat kaikki Nurmon Liikkarin katsojat vuosien varrelta. Mika oli useamman kauden perehtymässä Liigatason lentopalloiluun Tampereen suunnassa ja tekee nyt komean comebackin Jymyn paitaan : legendaarinen numero 4 lasketaan alas hallin katosta ja otetaan aktiivikäyttöön. Pyynikin kenttämestarit huokaavat helpotuksesta, kun lattiasta ei tarvitse enää korjailla pallon mentäviä kuoppia Rantaperkiön Iskun harjoitusten jälkeen. Saa nähdä miten Nurmohallin lattia kestää tulevan höykytyksen. Mikan fysiikka on tosin vielä nuoren miehen tasolla, mutta tavoitteena on kuulemma saada aikusen miehen fysiikka lähivuosina. Mutta jotain siellä hihassa jo on, koska ’tyhjästä ei voi nyhjästä’…

Janne Paavola: 26 vuotias 180 senttinen passari. Janne kuuluu siihen maineikkaaseen porukkaan, joka pelasi Kuutosten vahvoina vuosina 2009-2012 Kuutosten paidassa. Maailma vei miehen Vaasan suuntaan kouluhommiin, mutta lentopallosta ei Janne luopunut edes vesirajan läheisyydessä. Nyt Janne tekee paluun kilpakentille – ja tosissaan. Hän vakuutti kerrasta joukkueen valmennuksen peruskuntojaksolla vetäessään viikko toisensa jälkeen treenisaldon 6/6. Kun on tahtoa, niin tapahtuu. Rautainen peliäly ja silkinpehmeä sormilyönti samassa kehossa!

Karri Raveala: 21 vuotias 193 senttinen keskari. Jymyn paidassa 11 juniorivuotta, eikä suotta: E-poikien Power Cup kulta, D-poikien Power Cup kulta, C-poikien Power Cup kulta, C-poikien SM-kulta, B-poikien SM-kulta, A-poikien SM-pronssi ja A-poikien SM-hopea. Ja tuosta yhdestä ’kauneusvirheestä’ sarakkeessa ei kannata juuri alkaa kettuileen, vahinkoja sattuu. Karri pyörähti yhden kauden verran Rovaniemellä nostamassa NaPan 2-sarjasta meidän kilometrikiusaksi 1-sarjaan, mutta on nyt takaisin kotona. Mediatiimin sentteri ja soittolistojen luoja. ’Suht kantava’ ääni ja ääretön itseluottamus.

Jere Syrjälä: 21 vuotias 183 senttinen libero. Kokkolan Tiikereiden kasvatti, joka kotiutui Nurmooseen viimeisinä junnuvuosinaan ja ehti pelaamaan Jymyn edustusjoukkueessakin muutaman vuoden ajan ennen armeijan edesauttamaa välivuotta. Jere hyödynsi välivuoden todella upeasti: kun -01 pojat olivat Raksilassa katsomassa 3000 muun katsojan kanssa superviikonlopun Liigapeliä Etta-Tiikerit, niin siellä se Jere oli kentällä Tiikereiden liberona ’välivuodesta’ nauttimassa. Fortnitessa kovaa valuuttaa yhdessä Mänkin kanssa. Mediatiimin oikea laita. Tunnetaan myös nimellä ’Palosaaren Gordon Ramsey’, joten pelireissuilla keittiön ovi käy kuumana, mikäli pysähdyspaikan ruoat eivät vastaa odotuksia.

Enää reilu viikko sarjan alkuun! Tervetuloa Liikkarin lauteille sunnuntaina 16.9. klo 16 kun vastaan asettuu TUTO Volley. Ennakkojuttua tulossa, pysy kuulolla…

PS. Eiköhän kotiin palaavien pelimiesten kunniaksi soiteta avausottelussa Klamydian Pohjanmaalla.