Miesten tulevan kauden joukkue osa 4

10.9.2018
Kehitys kehittyy, pelaajat kehittyy ja joskus jopa organisaatioissa tapahtuu evoluutiota… Tehtyjen pelaajasopimusten julkaiseminen jatkuu osastolta ’Kehittymisiä ja muutoksia’.

Matias Saviaro: 19 vuotias 200 senttinen hakkuri. Miksi Matias on tässä osastossa…. ? Syynä on tietenkin se, että hän on kehittynyt taas kevään ja kesän aikana aimo harppauksin. Lyönti lähtee entistä korkeammalta, entistä lujempaa – ja entistä useammin ruutuun! Myös Tiikereiden organisaatio on huomannut timantin hioutumisen ja teki Matiaksen kanssa liigajoukkueen sopimuksen. Nurmossa ei kuitenkaan kannata sen takia murehtia, sillä Matias nähdään kehityspelaajasopimuksen puitteissa myös Nurmohallilla. ’Kokkolan Eric Claptonin’ kitaramusisoinnista päästään siis nauttimaan myös tulevan kauden pelireissuilla, kun Matias musisoi omaksi ilokseen ja muiden… Matiaksen tavoitteet ovat täysin selvät: vakiinnuttaa paikka liigassa ja esiintyä Provinssissa (edes Woodland stagella jos ei Mainland stagelle päästetä). Kun otetaan tatuointi, niin otetaan sitten sen kokoinen että näkyy.

Slobodan Krljic: 34 vuotias 199 senttinen keskari. He is back!!! Slobo otti tänä vuonna neljä reipasta kehitysaskelta: valmentajan viivan takaa kentän puolelle. Tämä torjuntakorkeudeltaan vastustajien painajainen ja nimenkirjoitusasultaan toimittajien painajainen (haluatko ostaa vokaalin?)  palaa tositoimiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Kyllä tätä on odotettukin. Joukkueeseen saadaan taas yksi keskari lisää, joka noudattaa 100% valmennuksen ohjeita, sillä Slobo jatkaa myös joukkueen valmentajana. Ylidemokraattisena Serbinä Slobo äänestytti omasta roolistaan joukkueen keskuudessa (Mikä rooli: valmentaja vai pelaaja-valmentaja): 13 pelaajaa äänesti slobon rooliksi ’Player&Coach’, 1 pelaaja äänesti rooliksi ’player&coach&pornstar’. Joukkueen sisäinen tutkinta asiasta on kesken – syyllinen löydettäneen ennen kauden loppua. Nyt tehdään hikihatussa töitä paperihommien hoitamiseksi kolmessa eri Liitossa (Serbia, CEV ja Suomen lentopalloliitto), jotta pelilupa on voimassa jo ensimmäisessä ottelussa ja jotta kukaan pitäjän tai naapuripitäjän mies ei asiasta loukkaantuisi. Sunnuntaina nähdään kuinka kävi. Tule Sinäkin katsomaan!!

Joukkue on nyt esitelty – tai ainakin 16 ensimmäistä pelaajaa ?.

Enää vajaa viikko sarjan alkuun! Tervetuloa Liikkarin lauteille sunnuntaina 16.9. klo 16 kun vastaan asettuu TUTO Volley.