Otteluennakko AitRi-Jymy, 4.11.2018

1.11.2018All Hallows Even jälkeen pisteidenmetsästykseen kohti Tamperetta

Viime viikonloppuna Jymy harrasti Itä-Suomen matkailua oikein urakalla. Matkan aikana kerättiin plakkariin kilometrejä ja reissutunteja reilusti, mutta pistepussiin ei kolahtanut pojon pojoa. Kuivan viikonlopun jälkeen on suunta kohti Tamperetta AitRin vieraaksi Kaukajärven vapaa-aikataloon ja tavoitteena palata taas pistekantaan.

AitRi on Jymylle tuttu vastus jo viime vuodelta, mutta sen pohjalta ennakkoasetelmia ei kannata alkaa rakentelemaan. Joukkue on uusiutunut melkoisesti viime kaudesta ja lisäksi joukkueen kohdalla on arvoitus, onko peli AitRia vai ’Akaalla olevaa farmia’ vastaan. Akaan miehistöstä näyttää aiempien pelien perusteella löytyvän 3 AitRin ’aktiivikäytössä’ olevaa farmipelaajaa, joten vastus tiedetään kun pilli soi Kaukajärvellä klo 16.

Jymyn lähtökohdat peliin: Viime viikonloppuna Jymy esitti pelaamisen taitojaan varsin laajalla skaalalla. Mahti-peli kilpailee tasapäisesti ’kauden tähän asti huonoin pelimme’-tittelistä TUTO Volley pelin kanssa. Toisaalta sunnuntain kaksi erää Hurmosta vastaan oli kauden TOP3-pelaamista. Tällä viikolla hiotaan kuusikkopelaamista mm. muutaman harkkapelin voimin, jotta sunnuntaina oltaisiin hyvässä kuosissa joukkueena. Yksilöitä meillä riittää ihan joka pelipaikalle. Nuoriso-osasto pelaa lisäksi lauantaina kolme valmistelevaa A-poikien B-poolin ottelua Vantaalla, joten pallotuntumaa ainakin koko joukkueella pitäisi sunnuntaina olla enemmän kuin riittävästi.

Ja SoMe-tiimi tekee taas parhaansa, jotta live striimiä Kaukajärveltä tulisi facen kautta kaikkien iloksi…

https://jymylentis.sporttisaitti.com/miesten-1-sarja/kausi-2018-2019/otteluennakot-ja-raportit/aitri-jymy-4-11-2018/