Otteluennakko Jymy-KyKy, 10.11.2018

6.11.2018


Lauantaina 10.11. Keski-Nurmon koululla on urheilujuhlan tuntua – Jymy ja Kyyjärven KyKy ottavat mittaa toisistaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Todellista lauantai-illan huumaa on jälleen odotettavissa tulevana lauantaina, kun Jymyn vieraaksi Keski-Nurmon koululle saapuu Kyyjärven KyKy. KyKyllä on takuulla muistissa edellinen Nurmon vierailu tämän vuoden tammikuussa, kun heidän 2-0 johtoasema suli ja Jymy vei ottelun 3-2. Saattaa ilmassa olla revanssin henkeä…

Viime kauteen vertaaminen ja sen perusteella johtopäätösten tekeminen ei ole tässä kohtaa kovin relevanttia, sillä KyKyn rosteri on, jälleen kerran, myllätty oikein kunnolla. Vahvistuksia on tullut Savon suunnalta (Mikko Väliaho Pielaveden Sammosta), Eestistä, tuplaten Latviastakin ja tuoreimpana hankintana entinen liigapelaaja Lauri Jylhä Kokkolasta. Myös libero-osasto on selvästi vahvistunut Miro Rasinperän myötä. Jatkuvuutta edustaa kuitenkin Keijo Lamminen sekä Henrik Huumarkangas, joille tämän vuoden Nurmon vierailu ei ole mikään ’neitsytmatka’, vaan pelaajakaksikko on päässyt aikaisemminkin nauttimaan Nurmon lauantai-illoista.

KyKyn ’kuntopuntari’ näyttää viiden viimeisen ottelun kohdalta kahta voittoa (Valepa ja KaVe) ja kolmea tappiota (Isku, LeKi ja Mahti). Sijoitus on sarjataulukossa tällä hetkellä viides. Tulevasta pelistä saattaa valmentaja-Hannu olla budjetoinut muutaman pisteen etukäteen, jotta sarjan kärki ei pääsisi karkuun.

Jymyn lähtökohdat peliin: Jymyn ’kuntopuntari’ näyttää viiden viimeisen ottelun osalta kolmea voittoa (JyLe, Kuortane ja AItri) ja kahta tappiota (sarjaa johtaville Maaningalle ja Hurmokselle). Jymyn sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä seitsemäs. Alla on viime sunnuntain pelailu AitRia vastaan, josta pisteet irtosivat vähän liiankin helpolla. Kuluvalla viikolla Slobo takuulla karistelee hyvän olon tunteet pois hartioilta, jotta lauantaina joukkue olisi valmis haastamaan KyKyn.

Lauantain peli pelataan normaalista poiketen Keski-Nurmon koululla Liikkarin salitilanteesta johtuen. Ottelun alkamisaika on klo 18. Tervetuloa kaikki paikalle seuraamaan takuulla vauhdikkainta menoa mitä Nurmossa (ja Kyyjärvellä) on lauantai-iltana tarjolla. Laitetaan lauantaisauna ajastimelle ja otetaan alkuhiet Keski-Nurmossa myös katsojien toimesta.

Toivotetaan koko KyKyn porukka tervetulleiksi Nurmoon kaikilla ’KyKyn virallisilla kielillä’

                Teretulnud!

                Gaidits!

                добро пожаловать!

                Välkommen! (Kokkola kun on kaksikielinen kaupunki)

                Tervetuloa!