Otteluennakko Jymy-AitRi

14.1.2019

Armotonta pisteidenmetsästystä Nurmon LIikkarilla Härmän Kylpylän isännöimänä: Jymy – AitRi lauantaina 19.1. klo 16

Joulunpyhät on vietetty ja taisi siinä samassa hujauksessa mennä niin Uusivuosi kuin Loppiainenkin. Edellisestä pelistä on vierähtänyt jo 5 viikkoa, joten nyt alkaa olemaan pikkuhiljaa jo aikakin päästä takaisin työn touhuun. Jymyn kevätkausi avataan kotiottelulla Aitolahden Rientoa vastaan tulevana lauantaina klo 16 alkaen.

Odotettavissa on kovatasoista vääntöä, kun Teiskolaiset paikalle saapuvat. Kummallakin joukkueella on kova tarve lisätä pistepussiaan: Jymyn tinkimätön tavoite on play offseihin pääsy parhaan kahdeksan joukkueen joukossa ja AitRi haluaa päästä pois sarjajumbon paikalta, jonne se jumiutui syksyn pelien päätyttyä. AitRi kärsi koko syksyn pelaajien loukkaantumisongelmista ja lisäresursseja jouduttiin hakemaan niin farmijoukkue Akaasta kuin omasta 2-sarjajoukkueestakin. AitRin nykykuntoa ei kannata arvioida sarjataulukkoa tuijottelemalla eikä ensimmäistä AitRi – Jymy peliä (0-3) muistelemalla.

AitRi on saanut joulutauolla rosterinsa pois sairastuvalta ja antanut viime viikonloppuna myrskyvaroituksen kaatamalla TuTon puhtaasti 3-0. Joukkueen tuki ja turva Henri Laine on taas pelikuntoisena mukana ja joukkueeseen joulun alla liittynyt Miikka Puranen on hyvässä tikissä. Myös Akaa Volleyn farmimiehet ovat joukkueelle potentiaalinen vahvistus, joten nyt vastassa on aivan eri joukkue kuin 4.11. ensimmäisessä kohtaamisessa.

Jymyn lähtökohdat peliin: Pitkän joulutauon aikana on paikkoja huollettu ja isommat loukkaantumis-murheet on selätetty. Alla on kaksi hyvää ja ehjää treeniviikkoa sekä huolelliset kylpemiset viime lauantaina. Tälle viikolle vielä odotettavissa muutamat asenteeltaan hyvät treenit ja yksi harjoituspeli niin eiköhän sitä olla valmiina starttaamaan kevätkausi ensi lauantaina.

Lauantaina kaikki Nurmon Liikkarin ’lauteille’ klo 16. Otteluisäntänä on meillä pitkän tauon jälkeen Härmän Kylpylä. Härmän Kylpylä toteuttaa lupaustaan ’Viihdettä, vapaa-aikaa, virkistystä’ ja on lahjoittanut lauantain arpajaisten pääpalkinnoksi ns. Härmän Kylpylän Tanssipaketin. Kyseessä on viihdepaketti, joka pitää sisällään 2 henkilön majoituksen 1 vrk, lounaan tai päivällisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä sisäänpääsyn tanssiravintolaan. Tavoittelemisen arvoista kuten jaossa olevat 3 pistettäkin.

Tervetuloa!!

https://jymylentis.sporttisaitti.com/miesten-1-sarja/kausi-2018-2019/otteluennakot-ja-raportit/jymy-riento-19-01-2019/