Otteluennakko Jymy-VaLePa 9.2.2019

8.2.2019


Jos oli panosta Sylväällä marraskuun lopussa pelatussa Jymyn ja Valepan kohtaamisessa, niin nyt sitä löytyy varmasti tuplasti enemmän. Runkosarja on kääntymässä loppusuoralle varsin kutkuttavista asetelmista.

Jymy: Jymy on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenennellä tilalla hävittyään viime viikonloppuna NaPalle Rovaniemellä ja sillä on kolme pistettä pudotuspeliviivaan yhden ottelun NaPaa vähemmän pelanneena. Jymyllä pelejä jäljellä kuusi kappaletta. Jymyn ja NaPan välissä majailee vielä Kuortaneen joukkue, mutta sillä on pelejä jäljellä enää kolme kappaletta. Kuortane ei myöskään osallistu jatkosarjaan, vaikka sijoittuisi kahdeksan parhaan joukkoon, vaan heidän paikkansa siirtyy sarjataulukossa seuraavalle. Jymyllä on alla kaksi  tappiota ja nyt olisi aika kääntää kurssi.

Valepa: Valepa on pelannut kauden alussa pelejä varsin säästeliäästi ja nyt sillä on vielä seitsemän pelaamatonta ottelua jäljellä. Sen sijoitus on kahdestoista ja välimatkaa Jymyyn on kuusi pistettä. Valepa on vahvoilla sarjapaikan säilymisen suhteen, mutta play offs-viivalle on sillä vielä melko pitkä matka. Joukkueella alla viime peleistä yksi voitto ja yksi tappio.

Jymyllä on ollut kevään peleissä hakemista aloituskuusikkonsa kanssa alokas-Hakamäen siirryttyä kevääksi farmiin SA-Intiin. Pelin hakiessa uomiaan myös virheitä on tehty ’koko kevään edestä’ etenkin Rovaniemen reissulla. Muutaman harjoittelukierroksen jälkeen homma on alkanut asettumaan uomiinsa. Valepalla näyttää kokoonpano vakiintuneen, kun Liigan mukana Suomea ja CEV-cupia kiertäneet Nikula&Karjarinta&Lehtimäki ovat asettuneet vakiokalustoksi myös 1-sarjaan.

Huomenna vastakkain asettuvat kaksi joukkuetta, jotka ovat ’virheilleet’ melko näyttävästi tämän kevään peleissään (keskiarvolla ’allmost 10 virhettä/erä ’). Huomenna pisteet ratkaisee pallokontrolli ja hermokontrolli… Karri odottaa myös jännittyneenä, saapuuko ’Osasto -46’ paikalle (kts Otteluraportti Valepa-Jymy) ja saadaanko huomenna huutokilpailu aikaiseksi.

Jymy-Valepa lauantaina 9.2. Nurmohallilla klo 16.

Tervetuloa!!!!!