Jymyn lentisjuniorit rytinällä SM-välieriin  -  kahdeksan joukkuetta matkalla mitaleille

14.2.2019

Jymyn SM-tasolla pelaavat junnujoukkueet ovat menestyneet erinomaisesti kauden pooliturnauksissa.

Sarjoissa on päästy välierävaiheeseen, ja jymyläisjoukkueista peräti kahdeksan on päässyt ikäluokkansa 16 kärkijoukkueen ryhmään.

A-ikäisten välierät pelataan jo reilun kolmen viikon kuluttua 9.maaliskuuta. Jymy A-tytöt saavat vastustajiksen Ylöjärven, PuMa-Volleyn Helsingistä sekä Joensuun. Poikien lohkossa Jymyä vastaan asettuvat VaLepa, Kiteen Urheilijat ja Karhulan Veikot.

B-ikäisten välieriin on yltänyt kolme Jymyn joukkuetta. Tyttöjen sarjassa 02- ja 03-tytöt ovat päässeet samaan lohkoon. Kaksi muuta joukkuetta ovat KuLePa Kuortaneelta ja Eura. B-pojissa Jymyn vastustajia ovat PuMa Helsingistä, Oulunsalon Vasama ja Laihia. Välierät pelataan 23. maaliskuuta.

SM-sarjan nuorimmaiset eli C-ikäiset pelaavat välierät joko 16. tai 17.3. Jymy on mukana kahdella joukkueella tyttöjen välierissä. -04-tytöt saavat vastaansa PuMan Helsingistä, Puijo Wolleyn Kuopiosta ja LPKangasalan. Vuotta nuoremmat -05 tytöt mittelevät paremmuudesta Raju - Ruokolahden, Kausalan ja NarPan kanssa. C-poikien lohkossa Jymy kohtaa JyLen Jyväskylästä, Rantaperkiön Iskun Tampereelta, PuMan, Raision Loimun ja Laihian.