Otteluennakko Jymy-Mahti 17.2. klo 16:00 Nurmohalli

15.2.2019


Härkäviikko käyntiin sunnuntaina Nurmon Liikkarilla, kun vieraaksi saapuu Maaningan Mahti

Jymyn miesten joukkueella on edessään kohtalaisen vauhdikas viikko joukkueen pelatessa kolme ottelua viikon sisään: sunnuntai 17.2 . Maaninka Nurmossa, keskiviikkona 20.2. Kuortane vieraskentällä Kuortaneella ja lauantaina Karhula kotona-vieraissa Keskinurmon koululla.

Mikä Jymyllä mielessä sunnuntaina?

Se on kasvojenpesun ja revanssin paikka. Syksyn vierasottelu Maaningalla oli kauden syvin sukellus, jossa olimme täysin altavastaajia ensimmäisestä pallosta viimeiseen. Vastaanotto oli kauden alhaisimmalla tasolla ja hyökkäystehotkin jäivät 35%iin. Onneksi mennyt on mennyttä ja nyt on aika näyttää, että kyllä se peli kulkee meilläkin.

Lähtökohdat peliin

Jymyllä alla kolmen tappion putki. Peli on yskähdellyt vuodenvaihteen jälkeen. Huolta on aiheutunut etenkin suurista omien virheiden määristä sekä luokattomasta toiminnasta syöttöruudussa (=’pullaa pukkaa’ ja helposta syötöstä huolimatta syöttövirheiden määrä on tolkuttoman suuri). Treenimäärä viikolla jäi ennätyspieneksi kiitos Vanhojentanssien ja Liiga-priorisointien, joten ainakin tuoreilla jaloilla päästään sunnuntaina liikenteeseen. Kovin homma otteluun valmistautumisessa saattaa olla, että saadaan nuorisokaartikin haalittua hallille Vanhojentanssiviikonlopun vietosta. Kun heidät saadaan jollain konstia kiinni, niin vaihdetaan lakerikengät pelikenkiin, pidetään lantio liikkuvana ja rytmitaju tarkkana sekä pidetään riittävästi juomataukoja niin hyvä tulee.

Maaningan alkukausi on sujunut vähintään yhtä mollivoittoisissa merkeissä. Syksyn jakso meni kovaa ja korkealta, mutta vuodenvaihteen jälkeen voittoja ei ole joukkueelle tullut. Raporttien perusteella aloituskuusikko on vielä hakusessaan ja pelijuoni ei ole löytynyt. Hakkuri-Tervosen menettäminen Bundesliigaan on vaikuttanut vähintään saman verran kuin Paten siirtyminen farmijoukkue ’harmaisiin’.

Varmaa on, että sunnuntaina kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka HALUAVAT pisteet mukaansa illan pelistä.

Kaikki seuraamaan tiukkaa vääntöä Liikkarille sunnuntaina klo 16.