JymyLentis kokoaa lentisjunnut Seinäjoelle

24.4.2019

Nurmon Jymyn lentopallon järjestämä perinteinen JymyLentis-turnaus pelataa tulevana viikonloppuna Seinäjoki Areenassa. Turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 1991, silloin Taffel-turnauksena. Vuosituhannen vaihteessa pääsponsorina toimi Atria, jonka nimeä turnaus kantoi. Hippo-nimellä turnaus pelattiin vuodesta 2002 vuoteen 2014.

Tänä vuonna JymyLentikseen osallistuu yhteensä 143 joukkuetta eri puolilta maata.

Kauimmaiset joukkueet tulevat Rovaniemeltä ja Sotkamosta. Valtaosa joukkueista tulee läntisestä Suomesta. Pelaajia ja valmentajia turnauksessa on yhteensä noin 950.

JymyLentiksessä on sarjat C-tytöille ja sitä nuoremmille lentopalloilijoille. C-ikäisten sarja on osanottajamäärältään rajoitettu, ja siinä mukana on yhteensä 19 joukkuetta.

JymyLentis järjestetään kokonaisuudessaan Areenassa. Samojen seinien sisäpuolella niin pelataan, ruokaillaan kuin majoitutaankin. Majoitustilana on käytössä myös lähietäisyydellä sijaitseva Seinäjoen lukio.

Ottelut SeinäjokiAreenalla aloitetaan lauantaiaamuna kello 9. Pelit jatkuvat ohjelman mukaisesti noin iltakuuteen, jonka jälkeen pelaajat siirtyvät discoilemaan yhteistyökumppanina toimivan Duudson Parkin tiloihin. Sunnuntaina ottelut aloitetaan kello 8.30.

Lisätiedot:
https://jymylentis.sporttisaitti.com/jymylentis-turnaus-27-28-4-2019/

tai puhelimitse:
Katariina Toivola  040-545 0280