Pelaajauutisia miesten joukkueesta

9.9.2019


Nyt on kaikki nurkat tongittu ja voidaan vihdoin todeta, että kauden 2019-2020 joukkue on nyt julkaisemista vaille valmis. Tehtyjen pelaajasopimusten julkaiseminen aloitetaan joukkueen vankasta peruskivestä, jonka päälle tulevan kauden joukkue on tänäkin vuonna rakennettu.
 

Toukokuussa pidetyistä joukkueen viimekauden päätös-olympialaisista asti on joukkueenjohdon korvissa kaikuneet palkintojenjakotilaisuuden rytmikkäät ’One More Year, One More Year…!!!’ -huudot. Nämä vaativat huudot loivat pohjan kesän kestäneille ankarille sopimusneuvotteluille sekä tämän kauden ensimmäiselle pelaajajulkistukselle.
 

Hattu pois päästä ja Iso Käsi:

Capo Di Tutti Capi eli Päälliköiden Päällikkö Timo ’Kapo’ Alanen ei pääse vieläkään eroon Jymy-elinkautisestaan, vaan tulee myös tulevana kautena vahvistamaan joukkueen takalinjoja. Satojentuhansien hihakosketusten libero on tänäkin vuonna se joukkueen kulmakivi, jonka varaan joukkue rakennetaan. Timon haaste nuoremmille ’Mukana ollaan, niin kauan kuin joku syrjäyttää. Toivottavasti pikkuhiljaa’ on siis voimassa tulevanakin kautena.

Timo valittiin tulevalle kaudelle joukkueen Kapteeneiden Kapteeniksi.
 

Linkki uutiseen: One More Year, One More Year…!!!